Super snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, prachtige laarzen. Heel blij mee.

Goede en snelle levering

Snelle handeling en afhandeling

Kleine bruine tas besteld, zeer tevreden en snel geleverd.

Koester prima personeel!

Dit betreft het personeel in de Grote Houtstraat te Haarlem: vriendelijk, servicegericht en een hart voor de zaak!! Wees daar zuinig op!!

Vlotte aktie , bestelling en levering als beloofd

Moest helaas alles terugsturen omdat het toch niet paste . Sorry . OOk de terugstuur procedure verliep vlekkeloos . Jammer dat de winkel in Zeist niet meer bestaat .

Zeer klantgericht!

Ik had schoenen uitgezocht waarvan het paar kleurverschil gaf. De verkoopmedewerker zag dit ook. Zij stelde direct voor om een ander paar via internet te bestellen voor mij. Dit vond ik een goed idee. De volgende dag had ik m’n nieuwe schoenen al in huis. Wat een topservice!

Perfect snel geleverd.

Snelle levering en de laarsjes zien er prima uit. Ik ben tevreden.

alles ging prima

Bestelling was keurig op tijd

Perfecte pasvorm.

Mijn laatste drie paar schoenen heb ik bij Manfield gekocht

De eerste twee paar heb ik gekocht bij een filiaal in het centrum van Utrecht en het laatste paar heb ik online besteld. In de winkel ben ik tot nu toe heel goed geholpen door aardig personeel. Bij Manfield heb ik het merk No Stress leren keren als een goed(koper) alternatief voor het merk Van Lier.

Snelle service en goede kwaliteit

Mooie kwaliteit schoenen, prima webshop.

Heel mooie schoenen, voor een redelijke prijs. Duidelijke webshop, snel verzonden. Niks te klagen.

prima service en kwaliteit

Je besteld en krijgt binnen de aangegeven tijd je product, super geregeld

Precies zoals omschreven!!!

Fijne laarzen. Superzacht leer, perfecte pasvorm. Zeer tevreden.

Vanwege mijn heupoperatie kon ik niet naar een winkel. Daarom online besteld en snel geholpen.

Fijne winkel

Fijne winkel en service gericht. Vooral de bedrijfsleider is een fijne verkoopster

Slecht

Ik heb de schoenen in het geel. Ik dacht ik koop de blauwe in de aanbieding. De schoenen pasten niet en waren een goedkopere productie

Vlotte levering van goede schoenen!

Schoenen precies zoals verwacht, duidelijke foto's op de website. Maat klopte. Goede kwaliteit. Tevreden met mijn aankoop.

Service

Uitstekend geholpen door personeel in winkel in Enschede waar ik schoenen kon afhalen. Super tevreden over mevrouw die mij hielp.

fijne schoenen goede service

hoefde niet op de bezorging te letten. Kon mijn schoenen zo afhalen in de winkel. rustig passen thuis. oke !

Bijzonder prettig

Ondanks de drukte van deze tijd bijzonder prettig geholpen, zowel in de store als online.

Perfecte kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering.

Top schoenen

Heel erg blij met mijn schoenen, ze zijn erg mooi en zitten perfect.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.