Ook bij retouren makkelijk.

Mooie schoenen maar zool laat al los

Schoenen zijn erg mooi en zitten goed. Helaas heeft de zool al snel los gelaten bij de neus.

Op tijd afgeleverd. Prima kwaliteit.

Duidelijke omschrijving, mooie laarzen

De foto's en de omschrijving kloppen volledig met de laars in het echt.

Leuk assortiment betaalbare schoenen

Prettig en vriendelijk geholpen door een mannelijke nieuwe medewerker

Tevreden

Naar verwachting

Prima ervaring

Ik ben zeer tevreden

goede bezorging

Leuk laarsje, voetbed ligt echter een beetje rommelig in de schoen.

Makkelijk bestellen en zeer snel geleverd Ik ben uiterst tevreden.

Duidelijke foto’s op de website en snelle levering! De schoenen waren netjes en goed verpakt!

gezellige sokken

mooie print ,fijne kwaliteit en snelle levering.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Goede overzichtelijke website . Snelle levering . En natuurlijk prima schoenen

mooi product en snelle levering

Mooie boots besteld en de omschrijving van de boots is prima weergegeven. Makkelijke betaling en snelle levering

Goede snelle service

Netjes verpakt en snelle service. Product zoals omschreven

Prachtige leren laarsjes

Kwaliteit schoenen voor redelijke prijs

Tevreden voor wat ik heb besteld.

Hele mooie zwarte biker boots binnen gekregen. Goed op maat, snelle levering! Zeer tevreden klant!

Snelle levering en prachtig product

Snelle levering en prachtig product

Prima en heel tevreden.

Zo als ik al vermeld, ben ik heel tevreden. Mooie tas en goed verpakt.

Goede en snelle service

Goede en snelle service.

Uitstekend geholpen

De schoenen in de winkel hadden niet helemaal dezelfde maat, na dat te hebben gemeld kwam de verkoopster met het idee om een nieuw paar kosteloos naar mijn huisadres te sturen, deze heb ik ondertussen ontvangen en ze zitten perfect.

Prettig

Duidelijkheid, snelheid, kortom: prima!

Tevreden met mijn aankoop!

Levering snel en correct. Schoenen naar wens. Goede pasvorm. De kleur iets donkerder dan op de afbeelding maar dat is geen probleem.

Past perfect. En levering heel vlug.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.