Ik heb de laarsjes in de winkel in Veenendaal opgehaald. Meisje in de winkel vroeg of ik wilde passen. Verpakking van de laarsjes gehaald. Hiep met uit de doos halen. Stukje op gelopen in de winkel. Vroeg wat ik ervan vond. Meegenomen hielp mee met doos in mijn meegenomen tasje te doen. Top service!

erg goed

Mooie laarsjes snel geleverd

Goede service en vriendelijk!

Het personeel van Mansfield was behulpzaam en vriendelijk.

Fijne service

Ik had schoenen gekocht en na een paar keer dragen (wel al 2 maanden in huis) was er ineens stiksel los gegaan. De winkel heeft de schoenmaker laten repareren, maar ze vonden het zelf niet mooi, dus kreeg ik een nieuw paar thuis opgestuurd! Geweldige service waar je van op aan kunt, zonder gezeur. Bedankt!

Gewoon prima service

makkelijk bestellen en snel gelverd

Zitten heerlijk, zijn stoer maar niet te grof

Fijne leren laarsjes met door het elastiek trek je ze makkelijk aan. Wel Even wennen aan de hak na lange wandelingen maar verder zitten ze gelijk goed en fijn.

Prima en snel

Mooi aanbod en goede prijzen.

Ben blij met de keuze en service die Manfield biedt.

Goed geholpen

Onwijs leuke laarzen

Zowel sportief met een skinny of wat netter/stoerder met een rok te dragen.

Heerlijke mooi laarsjes

Snelle levering, laarsjes lopen geweldig

Goed product en snelle levering

Winterschoenen uit de kast gehaald. Een poetsbeurt hadden ze wel nodig. De oude schoensmeer was ingedroogd en onbruikbaar. Tube schoensmeer besteld. Deze is goed verwerkbaar en egaal op te brengen. Waterdichtspray is ook altijd handig. We zijn klaar voor de winter!

Er werd goed meegedacht, direct geholpen en vriendelijk personeel. Uiteindelijk ging ik door hun hulp met een perfect paar schoenen naar huis!

mijn maat , in de gewenst kleur was niet op voorraad in de winkel. Medewerker regelde alles voor mij, volgende dag werden de laarsjes in de goed maat thuis gebracht.

Snel en keurige afwikkeling

Via de verkoopster in winkel Eindhoven waar ik ze gepast had, kreeg ik telefonisch het artikelnummer omdat ik ze op de website niet kon vinden. Dus vindbaarheid op website zou beter kunnen.

Besteld in de webshop Levering was netjes verpakt en snel binnen

warm ontvangst

Vriendelijk personeel, denkt mee met de klant. TOP

Probleemloos

Besteld via websites probleemloze levering en erg tevreden met de schoenen.

Mooie laarzen, snelle levering!

Hele mooie laarzen! Juiste prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering. Had twee paar binnen 1 werkdag in huis.

Effecienty

Mooie collectie

Zeer tevreden over me sneakers

Alleen jammer dat ik geen reactie meer ontvangen heb of het mogelijk is om zwarte veters erbij te kopen.

Bezorging van mooie schoenen netjes verzirgd

Ruime keus Netjes ingepakt Deel terug bezorgd via buurtwinkel

vriendelijk en professineel

Het personeel in de winkels zijn altijd erg vriendelijk en komen professioneel over en geven daarbij goed advies. Ook mijn ervaring me de online winkel zijn erg goed. Levering zou iets sneller mogen maar gezien de tijd waarin we nu leven kan ik daar wel begrip voor opbrengen.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.