Goed advies en service.

Goed advies en service.

Ik zag leuke schoenen in de winkel. Ze stonden in het bruin maar ik wilde zwart. Helaas was deze niet meer op voorraad Mij werd toen voorgesteld om de bruine te passen en als die goed zaten de zwarte te bestellen. Dit heb ik gedaan. Als ik direct betaalde dan kon ik de schoenen als ze thuis bezorgd waren en toch niet goed waren het geld in de winkel terug krijgen bij het inleveren van de schoenen. Maar ze zijn perfect. En........ de schoenen werden zonder kosten naar je toegestuurd

Het is me goed bevallen.

De levering duurde langer dan afgesproken , maar naar telefonisch contract kwam het allemaal goed.

Alles klopt en de maat is goed

Zoals het allemaal gegaan is, zou het bij alle webshops moeten gaan.

Product was super, de service net iets minder

Schoenen uitgezocht in de winkel beeld mijn maar niet op voorraad te zijn. De medewerkers in de winkel hadden deze dan ook voor mij besteld en zouden met 2 dagen komen. We hadden we schoenen snel nodig daarom waren we naar de winkel gegaan. De schoenen waren pas na een dag of 4 einde van de dag bezorgd dus ik moest het een en ander verzetten.

Goede service!!!

Alles verliep zoals het hoort te verlopen

Exclusieve sandalen gevonden!

Na lang zoeken op vele sites eindelijk de sandalen gevonden die bij me passen! Vandaag besteld, overmorgen in huis. supersnel. Ook nog een servicemail er achteraan over onderhoud van mijn aankoop. Geweldig!

zeer klantvriendelijk

ik hoopte wat in de uitverkoop te vinden,maar mijn maat was daar niet bij, met veel geduld helpt de verkoopster dat te vinden wat ik leuk vindt en niet wat zij leuk vindt,geïnteresseerd was de verkoopster

Winkelmedewerkster was zeer behulpzaam en meedenkend.

vriendelijk en gastvrij ontvangen

alle tijd genomen om met me mee te denken

Zeer kundig en klantvriendelijk personeel!

Great customer experience

Was looking for a pair of wedding shoes and was admirably advised by one of the staff members. Ended up buying the pair she suggested. Both ladies on the closing shift on Thursday 27th August in the Kalvesstraat branch did an amazing job!

Snelle levering zorgvuldig verpakt!

Snel geleverd na mijn bestelling, keurig verpakt. Kortom goed geregeld.

Super geholpen !!

Super geholpen, vakkundig, goed en leuk personeel op dat moment tegenover mij de klant. Voor mij gebeld naar een ander filiaal in Utrecht op de Oude Gracht om schoenen en een grote leren tas apart te houden die ik de volgende dag ging ophalen, heel lief !!

Ondanks de corona maatregelingen, zoals dat de medewerker niet bij de schoen fysiek kan checken, goed geassisteerd om aan te geven of de schoen de juiste maat en fit was. Helaas was de schoen niet op voorraad maar direct thuis bezorgd. Zeer plezierig

Nette makelijk toegankelijk winkel.

Ondanks de corona regels vriendelijk en op afstand geholpen.

Goede kwaliteit, snelle levering & mooie spullen

Online twee paar schoenen besteld. Fijn, soepel leer, zacht voetenbed & erg voordelig geprijsd. Levering was ook snel & een paar schoenen die te groot waren kon ik ook weer aan de chauffeur meegeven. Heel makkelijk!

Goed geregeld

Erg vriendelijke verkoopster, snelle levering v d schoenen

Goede kwaliteit, snelle levering, anders dan afgebeeld

Kleur is iets lichter dan afgebeeld, meer bruin dan cognac. Het laptopdeel zit er los in en is (net als de rest van de bekleding aan de binnenzijde) zwart i.p.v. bruin/ cognac zoals op de afbeelding. Verder wel een fijne tas. Groot en stevig genoeg voor al mijn spullen.

Het filiaal in Eindhoven, heeft leuk personeel die vrolijk in de winkel staan. Tegenstelling tot sommige andere zaken

Top top top levering en artikel

Zeer aan te bevelen. Goede service en klantvriendelijk

altijd vriendelijke mensen in de zaak. Netjes en correct.

Fijne winkel. Overzichtelijk en personeel vriendelijk en behulpzaam. Super en ruime keuze. Zo door gaan.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.