Heel goed geholpen bij hrt kiezen van suede laarsjes

Vriendelijke medewerkers en een mooie collectie van goede kwaliteit. Ik doe jaren met mijn sandalen en laarzen.

Behulpzaam, klantvriendelijk

Fijn geholpen in de winkel (Eindhoven), ruime keuze ook. Gewenste schoenen helaas niet voorradig op moment van winkelen, maar geholpen met de juiste maat in andere kleur passen, online bestellen en thuis leveren. Volgende dag al in huis. Heel prettig en razendsnel.

Mooie schoenen, goede prijs en prima communicatie

Aankoop van mooie laarsjes wordt uitstekend uitgevoerd. Levertijd als beloofd en op goede manier afgeleverd. Tot mijn grote spijt waren laarsjes te klein. Retourneren en verdere afwikkeling tot volle tevredenheid afgehandeld.

Tevreden

Goed geholpen. Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Mooie prijs/kwaliteit verhouding ook.

Goede communicatie omtrent het niet aanwezig zijn van een deel van mijn bestelling

2 paar schoenen besteld waarvan 1 paar niet meer op voorraad bleek te zijn Daar kreeg ik keurig een bericht over met uitleg. En tevens was binnen de aangegeven tijd het geld voor die schoenen weer op mijn rekening gestort. Wel zat er nogal wat tijd tussen moment van bestellen en de communicatie erover. Maar verder prima. Groetjes en dank.

Geweldig en goede stevige schoenen precies wat ik wilde

Precies wat ik wilde goede stevige schoenen

Top winkel

Zeer vriendelijk en professioneel geholpen. De dames namen de tijd om je te helpen.

Er was iets met mijn van Lier schoenen. Zonder probleem kreeg ik een nieuw paar ondanks dat van Lier failliet is.

Subliem

geweldig mooie sneakers gekocht in Maastricht (helaas mijn maat niet meer voorradig) verkoopster heeft de sneakers in mijn maat besteld en ze zijn in Den Haag bezorgd. Top Wat een service van Manfield.

Attente verkoopster die klaar staat voor de klant

De gewenste schoenen hadden ze niet op voorraad in de winkel. Zelfde schoen in andere kleur gepast en de verkoopster heeft de juiste kleur besteld via internet zodat de klant geen bezorgkosten hoeft te betalen. Wel direct afrekenen en een paar dagen later werden de schoenen thuis bezorgd.

geweldig

Snelle verzending, perfect product, exact volgens afbeelding, hoog draagcomfort, valt op maat

Prima! En snelle levering.

Prima en snelle levering.

Goede en snelle service

Na het zien op de site van deze mooie sneakers, even gewacht met bestellen. Toen ik besloot deze te bestellen waren ze flink afgeprijsd. Ben heel blij met deze fijn zittende en lopende schoenen. Manfield dikke duim voor jullie mooie schoenen.

fijne service zoals het hoort

bediening was prettig en snel en bij het afrekenen heel klantvriendelijk met de nodige uitleg over verzorging van het type leder.

Vriendelijke bediening en goede service

klantvriendelijkheid zoals je dat mag verwachten van een kwaliteitsschoenenzaak. Echt een fijne winkelervaring. Overal eer aan gedacht, aanbiedingen, sprays, garantie en alvast de beschermende spray aanbrengen.

Geweldige schoenen, geweldige verkoopster

Ieder zijn ding natuurlijk, maar als een verkoopster kalm blijft als ze 3 vragende klanten incluis mijzelf toch nog vlot, vakkundig en vriendelijk blijft helpen dan verdient ze wat mij betreft een pluim. Nee, een heel verenkleed. Die lage bruine boots lopen fantastisch, die zwarte net iets onconventioneel puntige Chelsea’s maken de man. Tevreden klant hier.

Klantvriendelijk

Mensen maken altijd het verschil. De dame in de vestiging Hilversum die in haar eentje 4 klanten tegelijkertijd hielp had oog én oor voor iedereen. Schoenen die niet in de winkel stonden werden besteld, ik werd gewezen op een korting en heel vriendelijk, efficiënt en toch persoonlijk behandeld. Ik had Manfield lang geleden afgezworen maar door specifiek deze dame ben ik weer klant. Knap gedaan!

Geweldig geholpen

Snelle levering en mooie sneakers zitten prima leuk prijsje

Manfield fijne winkel

Altijd fijne en mooie schoenen gekocht alleen deze keer passen de laarsjes jammer genoeg niet. Maat 36, hoge wreef en iets breder is ook wel een uitdaging. Heb ze teruggestuurd en kom wel in de winkel passen. Maar Manfield blijft een favoriete winkel.

Mooie kleur en kwaliteit tas

Een handig formaat tas waarvan de schouderband soepel te verstellen is. Zowel crossbody als op de schouder fijn te dragen. Mooie donker bruine kleur perfect voor bij outfits sportief en gekleed in de herfst.

Prachtige tas

Zeer tevreden. Prachtige tas en snelle verzending!

Mooie kleur ,

Mooie kleur en pasvorm!

Leuk geholpen

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.