Blij met mijn aankoop

Precies gevonden wat ik zocht

alleen bezorgen dhl slecht. Zagen de bus staan is niet aan de deur geweest en krijgen mail dat we pakket op konden halen op dhl punt in andere wijk. Kunnen jullie niks aan doen maar wilde t toch even melden.

Veel aanbod en snelle/korte levertijd

Veel keuze op de website en mooie schoenen in de sale gevonden. Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden via track en trace.

Fijn dat ik de laarsjes in de winkel kon komen ophalen

Goede service, snelle levering!

Goede winkel met mooi aanbod voor redelijke prijs

redelijk goed

De maat 42 was in ieder geval passend maar ik zou ze ook nog graag in 't blauw wit of grijs willen

Snelle levering en super leuke slippers

Snelle levering van een goed product

Mooie sandaal : helaas in winkel niet de goede maat meer aanwezig. Medewerkster wees ons erop dat het product nog wel op voorraad was en dat het thuis geleverd kon worden en inderdaad werden de sandalen na 2 dagen op vooraf afgesproken tijd thuis bezorgd : top

Zeer prettig geholpen.

Met interesse werden wij heel goed en naar tevredenheid geholpen.

Great service

Will be back

gebruiksvriendelijke site, snelle levering

ga zo door

Groot assortiment

Ruime collectie, niet te duur, overzichtelijk, en juiste postorderbedrijf . Goed opgezet zo.

bediening was perfect

Wij voelden ons welkom en werden zeer goed geholpen.

Zeer goed geholpen in de winkel in Enschede!

Ben zeer goed en vriendelijk geholpen.

Prima product en snelle levering.

Bestelde sandalen zijn heel snel bezorgd. Zagen er goed uit. Dat ze te klein waren, tja, dat kan gebeuren. Maar vooralsnog prima levering. Nu nog even afwachten hoe afhandeling van de terug gestuurde sandalen loopt.

snelle service..

Heb zelf de laars pas 2 dagen binnen, ze gaan jammer genoeg erg moeilijk aan of uit, doordat er geen rits in de zijkant zit, ook is voor mij de shacht erg wijd, heb zelf erg dunne enkels en geen dikke onderbenen (kuiten) of zo, dus het boven gedeelte valt heel erg wijd bij mij, maar ik twijfel nog,omdat het wel een ontzettende mooie laars is, dus heb nog geen besluit kunnen nemen. Ook vind ik de service, en dus ook het bezorgen, heel snel, alleen was de verpakking, wel opengescheurd, maar ben verder prima tevreden over jullie..

helemaal tevreden

alles naar wens verlopen.

Leuke collectie schoenen en tassen, met redelijke prijs kwaliteit

Zeer tevreden over aankoop met echt leuke en oprechte dame die goede tips/advies gaf. Samen met leuke collega in filiaal Goes. Ik zal dit ook aanbevelen aan anderen.

Niks op aan te merken. De éne dag besteld, de volgende dag in huis. Netjes verpakt en aan de deur geleverd. Niks mis mee dus!

Super klantvriendelijk

Ze hebben mij uitstekend geholpen. Rustig met me meegekeken en zelfs nieuwe suggesties gedaan. Ik zit altijd tussen twee maten in, waarbij deze dame me heeft geholpen om de juiste schoen met de juiste maat te vinden. Helemaal top.

Klantvriendelijk

Mijn maat schoenen niet aanwezig Deze zijn voor mij besteld en thuis afgeleverd

erg goede service

zeer prettig

Keurig geholpen in de winkel, Schoenen op afgesproken tijd( track en trace) Geleverd. Retour keurig afgehandeld

Fijne communicatie, snelle levering

Bestellen via de webshop ging snel en was duidelijk. Levering was snel. Ook prettig dat de factuur via Afterpay ook pas na een paar dagen kwam. Zo heb je de tijd om eerst rustig te passen.

Vlotte levering

Vlotte levering

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.