Positief

Zeer positief,en ik vindt de kwaliteit zeer goed.

Aantrekken en nooit meer uit doen.

Collega’s waren heel positief over deze schoenen en ik nu ook! Netjes verpakt voor de verzending. No stress en zo voelen ze ook. Heerlijk!

Mooie schoenen. Snelle levering.

Gemakkelijk via de overzichtelijke site bestellen uit een mooi assortiment

Via Manfield kun je op een snelle manier leuke schoenen bestellen uit hun ruime collectie. Ze hebben een overzichtelijke site en je bestelde product wordt netjes verpakt bij je thuis bezorgd. Ik heb deze keer iets langer op mijn pakketje moeten wachten dan ik gewent ben vanuit andere webshops maar dit zal zeker ook te maken hebben met de Corona-crisis.

Makkelijke duidelijke website met mooie schoenen

En de sandaken zijn super mooi!

Snelle levering, super mooie schoenen van goede kwaliteit!

Behulpzaam

Mijn zoon had een paar schoenen in amsterdam gekocht, met een productie fout, en na een dag dragen waren ze stuk Langs de zoom. In Almere werd ik geholpen door een heel vriendelijk en behulpzaam medewerker, die heeft de schoenen terug genomen en geregeld Dat een nieuwe paar werden opgestuurd Bij onze thuis . Ales netjes en vriendelijk gedaan ! Top!

Héél fijn geholpen in de winkel in Goes door behulpzame vriendelijke verkoopster

In míjn maat was er helaas niet veel keus in zwarte sneakers. (42) De verkoopster heeft meegedacht en gekeken wat wél mogelijk was. Ze heeft de sneakers voor mij besteld. Deze werden een dag later al bij mij thuis bezorgd. Prima service!

Helemaal goed!

Ik was goed geholpen door vriendelijke personeel.

het werkte goed

De bestelde schoenen laten bezorgen in een dichtbij gelegen winkel. En dat werkt goed, je kunt ter plekke even passen en ze verzorgden ook een behandeling tegen vuil en spatten. Dus dat was een prima wijze van schoenen kopen. Betalen achteraf is ook positief.

Op tijd geleverd, netjes verpakt, prima!

Snelle elevering van een goed product tegen een aantrekkelijke prijs.

N.v.t.

Prettige ervaring van zeker terug.

Behulpzaam en goede juiste

Gebeld met filiaal in Den Haag centrum. Vriendelijk te woord gestaan en antwoord gekregen dat ze de schoenen bij het andere filiaal in mijn maat hadden. Vervolgens bij het andere filiaal uiterst vriendelijk geholpen door 2 jonge dames. Fijne benadering en hebben mij goed geholpen. Ik ben een tevreden klant

Altijd goed

Goede service, vriendelijk personeel

De nieuwste schoenen fashion met ouderwetse service en maatwerk!

Zeer vriendelijk ontvangen. Geen moeite was teveel. Schoenen konden opgerekt om pijnlijke plekken bij inlopen te verminderen. In laten sprayen van schoenen en tas en gratis service beurten. Dit is de manier om je te onderscheiden van de onpersoonlijke online winkels. Zo wordt winkelen weet genieten!

Goed.

Klantvriendelijk en behulpzaam. Oplossingsgericht.

In ben niet teleurgesteld in mijn verwachtingen t.a.v. deze schoenen

De schoenen zien er en mooi uit , maar zitten bovendien ook nog als een pantoffel! Bedankt, Desirée

prettig online shop - prima geregeld.. alleen de schoenen passen niet

heel simpel om bij deze website te bestellen - afhandeling is perfect - levering via DHL (keurig aangekondigd met mogelijkheden om de levering te verzetten - dus uitstekkend!) .. helaas passen de schoenen absoluut niet :( Terugsturen is vlekkeloos gegaan - ook via DHL - alle stickers waren al aanwezig bij de levering, dus geen geprint of aanmelden... Dus aan te bevelen, hopelijk komen er wel schoenen die bij mij past in de toekomst.

Uitstekend geslaagd dankzij super medewerker

Sandalen met hak voor een bruiloft nodig, maar brede voet, maat 42 en eksteroog. Medewerkster heel positief, pakt direct mogelijke lpassende schoenen. Na passen, blijkt 41 lekker te lopen, maar net te klein. Medewerkster bestelt 42 en wenst mij leuke bruiloft. De volgende dag wordt de juiste maat thuis bezorgd. Super!

Heel veel keuze in goede schoenen

Vaker winkels bezocht leuke acties, goede kwaliteit leren schoenen ruime keuze nu voor de eerste keer via de webshop besteld zeer snelle levering en gratis verzenden

Top geholpen

Via webshow besteld en wilde in winkel ruilen voor een grotere maat. Werd direct besteld en binnen 24-uur verzonden.

Snel aflever tijd

Sneakers zijn heel mooi pas perfect veel complimenten gehad

Fijne winkel

Mn schoenen moest ze bestellen , helaas zaten ze niet lekker . Was geen probleem om ze terug te geven in de winkel . Mijn sneakers wel gehouden . Koop elk jaar sneakers bij Manfield

Fijne winkel

Heel behulpzaam personeel. Erg fijn.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.