Lang gewacht

Mooie schoenen met goede kwaliteit en fijne prijs, maar ik heb er meer dan een week op moeten wachten.

Deskundig en vriendelijk geholpen

Deskundig geholpen

Makkelijk, snel en een topschoen

Kwaliteit

prettig

ik werd netjes geholpen door de verkoopster. Niet te opdringerig

Geweldig geholpen en een goede tip gekregen om mijn nieuwe laarzen aan te krijgen (plastic zakje).

Uitstekend geholpen bij de keuze voor mijn outfit

Naar volle tevredenheid.

Mooi en goed passende slippers. Keurig op tijd geleverd conform belofte.

Perfecte pasvorm, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pumps lopen als pantoffels, zeker aan te raden.

Goede en snelle levering

prima...

zeer vriendelijk personeel en zeer hulpvaardig

uitstekende service

In winkel waren schoenen niet meer voorhanden, verkoopster heeft ze meteen besteld, dag later in huis! Prima service!

Besteld en de volgende dag al in huis.

l am very please thank you for your prompt service.

Snelle levering en nette service

Toen er problemen waren geweest met DHL hebben zij daar zelf een klacht over ingediend. Ik had een tas besteld erg blij mee is van mooie kwaliteit.

Prettig geholpen in de winkel

De schoenen die ik wilde waren niet aanwezig in de zaak in de kleur die ik wilde. Op een tablet kon ik mijn gegevens invullen, betalen in de winkel en de volgende dag werden de gewenste schoenen keurig thuis afgeleverd. Handig en met vriendelijke hulp in de zaak. Goede combinatie van persoonlijke hulp en online shop.

Vriendelijk,behulpzaam fijn geholpen

Vriendelijk personeel

Hele vriendelijke meiden, ben zelf ook manager in detailhandel en vond deze meiden zeer goed in de verkoop. Hielpen klanten goed.

Fris de zomer in!!

Witte sneakers besteld voor de zomer, lopen heerlijk en nog beter dan op de site is weergegeven! Super snelle service

Bezorging op tijd

Makkelijke retourzending en snelle bevestiging

correct

goed product correcte levering

Logistiek en kwaliteit zijn via internet prima

Echter wat me een beetje tegenviel was dat in de fysieke winkel een ander kortingspercentage geldt. 2 paar op internet geven een korting van 15% en in de winkel 25% (2e paar 50%)

Snel geleverd!

De schoenen zijn van zeer goede kwaliteit en netjes verpakt! Verder is het ook snel geleverd, kortom super!

Snel geleverd en optijd! Schoenen goed verpakt en niet beschadigd.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.