prima schoenen

ik dacht eerst ze zitten te strak omdat de riempjes te kort waren, maar toen ik de riempjes vast gemaakt had en toen de schoenen aan deed paste ze wel. Eerst strak om de voet maar als je ze een tijdje aan hebt zitten ze prima.

uitstekend

Mooi en stevig verpakt en geleverd op de juiste tijd.

Schoenen passen goed. Ook de after pay Is goed geregeld .ik ben zeer tevreden.

Mooie schoenen.

Helaas wel moeten retourneren omdat ze niet goed voor mijn voeten waren

Goed en prettig.

Verder geen commentaar.

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Schoenen zitten lekker en zijn van goed kwaliteit. Daarnaast is de service super.

Top schoenen, goeie, snelle levering. 1 klein puntje is alleen bij achteraf betaling komen er kost bij dat is jammer. Dat heb je nauwelijks bij andere bedrijven als je wat besteld.

Vlotte bezorging, fijne site.

Hele mooie instappers, zitten heerlijk.

Netjes en snelle levering

Helaas waren de laarsjes te klein ;-(

Ik ben super goed geholpen.

Ik zou Manfield aan iedereen aanbevelen.

Het product past prima en ziet er goed uit. Achteraf betalen vindt ik een voordeel omdat als het art. niet goed is ook niet hoeft te wachten dat je het geld weer terug krijgt. Prima service.

top

uitstekend geholpen.

De winkelervaring telt toch meer dan online

Winkelmedewerkstwr was behulpzaam, dacht mee en gaf goed advies. Juiste maat geadviseerd

Top medewerkers in een fijne winkel

Super goed geholpen. Men luistert en denkt mee Prijs kwaliteit verhouding is echt heel goed. We komen er graag

Super aardige, vriendelijke, behulpzame, goed adviserende medewerkster. Ik kom zeer graag in deze winkel.

Prima, goede ervaring

Prima, goede ervaring

Super snelle service, de schoenen direct de volgende dag al in huis! Kwalitatief goede schoenen en wat ook fijn is is dat mocht je het pakket teruf willen sturen er al een retourlabel bij zit die je alleen even dr op hoeft te plakken. Bij vele webshops gaat dat retourneren n stuk moeilijker.... Misschien 1 puntje van kritiek het aanbod verschilt niet heel erg.

Snelle verzending

Ik ben heel erg tevreden met mijn aankoop bij Manfield. De laarzen zijn ook heel erg mooi.

Niels anders dan lof voor de verkoopster,waren niet meer op voorraad in de winkel zij heeft toen alles geregeld om deze via de website te laten verzenden

Goede bezorgservice, retourverwerking duurt te lang, zonder cooespondentie..

Goede service, helaas waren de schoenen te smal. Maandag schoenen via dhl punt teruggestuurd. Helaas nog geen reactie ontvangen, dat de schoenen terug ontvangen zijn, en dus ook nog geen geld terug ontvangen. Ik hoop dat het snel verwerkt wordt door Manfield.

Nemen de tijd, super aardig? Kijken ook echt goed naar de pasvorm, topvrouwen!

Super blij

Wat een mooie bril Een eyecatcher. Stylish en modieus.

Zeer klantvriendelijk!!!

Heel aardig en meedenkend!

Prima. Alles volgens afspraak.

Levering volgens afspraak, van te voren duidelijk aangekondigd. Mogelijkheid om tijd van levering te wijzigen. En de goede bestelling in de doos!!!

Gemakkelijk uitzoeken van schoenen via de website en heel netjes afgeleverd.

Ik had wat problemen met de kortingscode invoeren waardoor ik in een 'loop' kwam op de website. Toen ik dat maar liet zitten liep het verder van een leien dakje. De schoenen waren precies wat ik verwachtte en heel netjes verpakt. De bezorging was keurig op tijd en communicatie daarover prima.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.