Goed, snel en makkelijk

Veel keuze, snelle bezorging!

Fijne winkel

Mooie schoenen

Erg prettig

Heel klantvriendelijk

Erg vriendelijk personeel

Heel Goed

Het door u geleverde schoenen is goed van pas en goede kleur.

goed geholpen

Zeer snel geleverd!

Schoenen heel mooi en snel geleverd. Blij mee.

Deze dame had er verstand van!

Met steunzooltjes in mijn schoenen ben ik beperkt maar deze dame deed erg haar best en wist wat ze deed.

Hele snelle levering, en zo makkelijk, een top bedrijf. Binnenkort weer een paar schoenen bestellen, heerlijk de kortingen momenteel.

Het was super en de verkoopster (indisch achtig uiterlijk) was mega vriendelijk!!!

Prima J

Snel en correct

Positief. Snel. Duidelijk.

Super snelle levering!

Ik koop al mijn schoenen bij manfield online en in de winkel in arnhem- rijkerswoerd. Super vriendelijke personeel. En kwaliteit van de schoenen top. Ik raad het iedereen aan om bij manfield te shoppen voor de leuktse mooiste schoenen..

tevreden en goed geregeld

snel, verzorgd, retourlabel bij gevoegd ,betalen na ontvangst.

Super goed geholpen!

Aardig en vriendelijk geholpen met goede adviezen!

Zeer aangenaam.

Ik werd vriendelijk begroet en goed geholpen. Niks op aan te merken.

Super snelle service

Super snelle service en wolkjes van sandalen.

Heb schoenen besteld snel binnen!!

Style en Quality klopt precies!

Mijn eerste winkel ervaring bij Manfield. Hele fijne sfeer, mooie kwaliteit en leuke acties op de schoenen. Personeel heet je vriendelijk welkom en is niet opdringerig . Helpt en legt goed uit. Geeft extra service en je krijgt echt waar voor je geld. Ik kom zeker terug!! De schoenen maken mij dan ook helemaal gelukkig ❤

Mijn eerste aankoop van schoenen over het internet was geslaagd!!

Het was voor mij een gok of ik de schoenen wel leuk ging vinden, zou passen en niet te veel administratieve rompslomp zou krijgen met terugsturen en dergelijke. Gelukking heb ik al ervanring met Manfield dus dat trok mij over de streep toch via het internet te kopen. Beide paren zijn ok, en ik heb ze dus behouden. Geen rompslomp en ook niet naar de stad.... was wel lekker zo!!

Een goede ervaring

Ze doen wat ze zeggen.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.