Next day delivery

I ordered some shoes online and had a next day delivery. Fortunately I loved the shoes so have not experienced the returns process.

Prima geholpen

Vriendelijk personeel

Fantastische schoenen

Wat een leuke aanbieding, tweede paar voor se helft van het geld.

Prima geregeld!

Snel en goed geleverd! Geheel voldaan aan de verwachting! Houden zo!

Goede kwaliteit schoenen en snelle levering

Goede kwaliteit schoenen, breed assortiment en snelle levering bij online aankoop.

Zeer vriendelijk personeel. Heel goed geholpen. Goede service.

Keurig netjes op tijd.

De schoenen lopen perfect

Had een hoed in de winkel gezien en twijfelde nog. Eenmaal thuis toch besteld via de webshop. Echt super blij mee!

Goed product, snelle levering en makkelijke betaling!

Mijn 1e aankoop is me goed bevallen

Fijn om te winkelen

Goede informatie, snelle levering en mooie laarzen

Vlug leverbaar goed geregeld

Netjes en op tijd geleverd.

Er is on line ruime keus. Bestellen en betalen gaat makkelijk. Alles werd netjes en op tijd geleverd.

Alles prima gegaan

Ben tevreden

Supergoed en behulpzaam

Schoenen vanuit den haag laten overkomen voor mij. Vriendelijke en geduldige medewerkers.

Zeer goed en netjes afgeleverd

Ben blij met de nieuwe Boots en lopen heerlijk

Zie boven

Alles zeer correct verlopen

Snelle en prettige afhandeling

Product is zelfs mooier dan ik had gedacht

Via mail steeds goed op de hoogte gehouden van het gehele trafect, van bestelling tot aflevering.

Prima pasvorm - no stress

De no stress pump met hoge hak is heerlijk om te dragen, zelfs de hele dag.

Goede ervaring

Het bestellen, de communicatie en ontvangen van de bestelling was gewoon netjes en goed. Blij met mijn schoenen, wel goed dat ik een maat groter heb besteld. Dit was wel beter!

Snelle levering , prachtige schoen

Snelle levering Mooi e schoenen

Wij zijn vriendelijk geholpen en alles netjes volgens de nieuwe regels werd er goed opgelet in de winkel

Niets op aan te merken

Goede service, was wat ik ervan verwachtte dus tevreden klant.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.