Snel

Mooie laarzen

De laarzen zijn mooi. Bovendien snel geleverd.

Prima vlotte service

Zie boven

Is goed perfect

Je krijgt wat je wilt

Goede kwaliteit, betaalbaar en snelle levering. Wat wil je nog meer?

Moest er een paar dagen langer op wachten, verder goede levering en mooie laarsjes. Ben tevreden.

Fijne medewerkers, enthousiast en graag bereid te helpen

Spontane medewerkers die goed met mijn wensen meedachten en gerust een aantal keren de trap opliepen om een ander paar schoenen te halen. Erg klantvriendelijk.

Probleem snel opgelost

Schoenzool liet binnen 4 maand los, hierop is een nieuw paar geleverd. Super afgehandeld.

Gewoon heel goed

In de winkel in Venlo vergelijkbaar kort modelletje gepast ivm maat, daar besteld, netjes en vlot geleverd ;-)

Schoenen zijn zoals verwacht van manfield top

Op de schoenen geen aanmerkingen gewoon top kwaliteit. Op DHL service ben ik niet te spreken. Ze zeggen langs te zijn geweest maar dat was niet zo. Ik was thuis en geen bericht in de bus . En dit is standaard service van dhl. Dit is al vaker gebeurt. Houdt rekening met vertraging bij levering

prima afhandeling

bestelling prima verlopen inclusief bezorging

Vriendelijke en snelle service!

Vriendelijke en snelle service!

Wwt een fijne winkel kom hier al jaren veel sevive en kwaliteit

Top !!!

Het personeel was vriendelijk, meedenkend en in alle opzichten bereid om mij een tevreden klant te laten zijn. Én dat is helemaal gelukt !

€200,- lichter naar huis

maar met hele mooie schoenen waarvan ik, door het advies, zeker weet dat ze mij staan

Tevreden!

Snelle levering! Mooie sneaker, chique en sportief.

Schoenen zijn mooi.Goede levering.

Ben tevreden.

Uitstekend geholpen

Erg goed

Snelle en goede service!

Hele snelle en goede service. Kwaliteit van de schoenen is ook top.

Superfijne winkel

Ik ben ontzettend fijn geholpen door verschillende medewerkers in manfield winkel in centrum Rotterdam ,ontzettend fijn en heel aardig waren ze allemaal ,maar Alyssa heeft zoveel moeite voor mij gedaan ,die wil ik echt super in het zonnetje zetten ,qua service echt een 10 +!!! Super begripvol en top verkoopster ,ga zeker door haar terug naar Manfield Rotterdam .

Goed advies en vriendelijk

Hele vriendelijke dame die mij met eerlijk advies aan toffe schoenen heeft geholpen. Kreeg zelfs een glaasje water, ook altijd fijn

Schoenen koop ik al jaren bij Manfield, online werkt ook goed. Kwaliteit dik in orde schoenen zitten goed

Snelle levering en netjes verpakt

Mooie sneaker, ben er blij mee. Ze lopen heerlijk!

Zeer vakkundige en prettige behandeling

Echt een voorbeeld winkel hoe service kan zijn. Complimenten.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.