Goede service en klantvriendelijkheid

Manfield Arnhem-Centrum. Een uitstekende service. Wij zijn vriendelijk en prettig geholpen door de medewerker(s) en hebben een goed advies gekregen.

Zeer snel geleverd!

Bestelling online was simpel, bezorging de volgende dag al ! :)

Levering was vertraagd. Dat is niet erg, maar hier werd ik niet over geïnformeerd.

Ben erg blij met de schoenen: pasvorm, kleur en maat is goed. Klantenservice is matig. Levering was vertraagd, maar dan wordt je niet geïnformeerd. Klantenservice kon ook niet goed vertellen wanneer de schoenen geleverd zouden worden. 1 werkdag werd uiteindelijk 5 werkdagen.

Fijne mensen

Klantgerichte medewerkers met oog voor de klant en zijn wensen, zonder overdrijven. Geduldig met passen en zoeken naar andere maten. Adviezen zonder dwingend over te komen.

Alles bij elkaar snel en geweldig.

Goed, snel, en de telefonische service is geweldig. Wist niet dat het zo makkelijk ging, zonder gedoe. Kwam zie en kocht.

Snel en prachtige laarzen

Goed en snel

Ontzettend vriendelijk behandeld.

Er was een gesp afgebroken van 1 van mijn schoenen en het meisje dat ons geholpen had was super vriendelijk, netjes en klantgericht in het afhandelen van mijn probleem.

vriendelijke verkoopster die moeite deed

wij waren in Middelburg en zagen deze schoenen die er niet meer waren in onze dochters maat verkoopster stelde voor ze online te kopen en ze gratis te laten opsturen. Goede service!

Prima kwaliteit en goed te volgen wanneer het artikel geleverd wordt.

Verzending prima geregeld

De gratis verzending is prettig,en achteraf betaling ook.

Heel tevreden

uitstekend

Goede service, duidelijke en snel.

Heel fijn geholpen en er werd meegedacht.

Eindelijk had ik laarzen gevonden die goed aansloten bij me kuiten. Maar het bleek het laatste paar en er zat veel verschil tussen de pas schoen en de andere schoen. Helaas was het het laatste paar. De verkoopster kwam met het idee om ze online te bestellen en dat ik ze dan thuis bezorgd kreeg. Kreeg er een bon bij dat ik binnen een half jaar ze langs mocht brengen voor een opfris behandeling. Super service! Bedankt.

Twee vrolijke verkoopsters

Twee vrolijke verkoopsters, ook tegen het einde van de werkdag. Behulpzaam, verwezen naar de site voor korting. Geen probleem om verder te kijken. Toch uiteindelijk teruggekomen voor de leukste schoen.

Leuk

Leuk geholpen door leuke dames.

Vriendelijk en klantgericht.

Wij werden super vriendelijk en klantgericht geholpen. Met een kopje koffie erbij hebben wij op ons gemak kunnen passen. Verzonden

Warme deken

Zeer warm welkom en een warm drankje dat zeer welkom was gezien het koude weer. Service beurt na half jaar Kapotte schonen kon ik daar achterlaten. En nog de kans besteding terug te winnen.

De laarsjes zijn zoals aangegeven op internet en fijn om achteraf te betalen en de gratis verzending

De laarsjes zijn mooi en zoals aangegeven op internet en prettig om achteraf te kunnen betalen en uiteraard gratis verzenden ook een fijne service.

Prettige ervaring

Fijne medewerker

snel geleverd

Snel geleverd en mooie product

Fijne laarsjes

Zijn mooie laarsjes

Tevreden

Tevreden

Alles klopte

Mooie doos,DHL service goed!Geweldige pasvorm,kleur klopte ook!!

Zoals het beschreven staat

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.