Snelle levering, prachtige kwaliteit

Snellen levering en fijn verpakt top

Top bekwame medewerkers

Uitstekend geholpen

bestelling prima. Kleur schoen prachtig, maar pasvorm viel tegen.

De enige groene schoenen die ik kon vinden en nodig had bij een rok. Ondanks absoluut mijn maat, slipte liep ik er wel steeds uit. Maar een zooltje bracht uitkomst, alhoewel ik er de vierdaagse niet op zal lopen. Wr.Lubbers

Snelle levering en een goed product

Goede services

Aangeboden koffie smaakte goed

Prachtige laarsjes, exact zoals op de foto!

Was heel lief die Damen

Ik ben heel tevreden

Schoenen hebben een goede pasvorm en de maat klopt.

Mooie Kwaliteit!!

Je zoekt schoenen en kijkt overal...opeens merk je dat je toch steeds kijkt naar de schoenen van Manfield.... Waarom? ze ziet er prachtig uit...mooie pasvorm en ze lopen heerlijk....wat je van een schoen mag verwachten. Kortom in de sale super aanbiedingen, dus zeer tevreden mi=et mijn aankoop...

Helemaal top.

Geweldig geholpen in de winkel. Mijn kleur helaas niet op voorraad, echter wel in de webshop, dus hebben ze deze voor mij besteld en direct de volgende dag afgeleverd. Aanrader 👍

Hele fijne hulp

Dit is waarom je naar een winkel gaat en niet online schoenen koopt: hele fijne service

geweldige service en advies

geweldig zoals ik geholpen werd. mijn maat was er niet meer, geen probleem, bestellen we het. En nog extra korting ook.

Aanbeveling!

Alles klopt! Schoenen mooi, stevig verpakt. Kleur als uitgebeeld en maat helemaal goed. Verzending op tijd. Aangegeven tijdstip moest ik wijzigen, maar ook dat is prima uitgevoerd. Kortom, zeer tevreden klant.

Prettige winkel, altijd goed geholpen

Super goed geregeld

Allen In het bestellen kon ik niet aangeven dat ik achteraf wilde betalen. Dat accepteerde hij niet. Jammer Krijgt direct mail bevestiging top. Via DHL datum tijdstip per mail ook als ze na de 1 ste afgesproken tijd melding maken dat het eerder komt die dag echt top. Pakket is netjes aankomen en was goed verpakt. Zeer tevreden hoe het is gegaan.

Zeker blij.

Prima service in winkel en levering via pakketdienst

Prima service in winkel en levering via pakketdienst

Fijn winkelen

Snelle service, mooie kwaliteit

Zeer tevreden, erg klantvriendelijk, en de medewerker dacht mee met de klant! Top

Tevreden

Snelle bezorging en netjes ingepakt

Snel bezorgd, netjes ingepakt, perfecte pasvorm!

Bestellen ging vlot stind op de dite morgen in huis maar duurde 3 dagen

Goed en behulpzaam personeel

Zie boven staande

Uitstekend!

Bestelling, levering, betaling achteraf vlekkeloos verlopen.

Top service!

Hele vriendelijke medewerkers! Ze denken met je mee! Ik zelf had een schoen in mijn gedachten alleen die was er helaas niet meer.. maar medewerker die mij hielp, voorbeeld! Ze denken met je mee, ze denken in oplossingen. Schoenen werden met de post geleverd, binnen afgesproken levertijd! Heel gaaf!!

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.