Mooie schoenen

We zijn zeer tevreden klanten.

Goed en enthousiast personeel!

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Prettig geholpen en mooie veterlaarzen gekocht. De schoenen zaten wat strak bij de hak en de verkoopster heeft ze wat wijder geklopt. Nu zitten ze goed.

Een dikke 10!!

Fantastisch wat een service ... Ik ben erg onder de indruk van de vriendelijkheid de goede service en de snelle afhandeling! Top!!

uitstekend👍👍

Zag die schoen door de etalage en wist gelijk dat het passend was bij mijn tas.

Snelle en correcte levering ...mooie prijs

Bruine laarsjes: erg mooi, maat klopt en snel levering, super!

Prima product en een vlotte levering.

makkelijke website , prima product en een levering waarnaar ik niet hoefde om te kijken.

mooi laarsje, precies zoals online te zien is

Wat ik nog wel wil melden is dat het laarsje een vrij smalle schoen heeft, waar echt niet iedereen in past. Misschien moet dat er bij vermeld worden.

Snelle en prima service

Snelle en prima service

Je krijgt wat je ziet!

Op zoek naar een eenvoudige en goedkope envooral warme oplossing voor mijn koude voeten in wintertijd. Gezocht bij Manfield en item snel en volgens afspraak bezorgd!

Goed en vriendelijk geholpen

Snelle verzending, mooie laarzen en uitstekende kwaliteit

Fijne chelsea boots!

Fijne schoenen, soepel leer voor prima prijs. Zitten als gegoten! Heerlijk te combineren Snelle verzending.

Thanks

Sneakers zijn prachtig precies als stond beschreven en tegen een goede prijs.

Goed geïnformeerd, vriendelijk.

Prima levering

Prima levering. Helaas was het artikel niet wat ik er van verwachtte.

Super snelle levering

Mooie schoenen, snelle levering, thuis passen en dan betalen.. Hoppa!

Dik tevreden!

Snelle levering. En gratis achteraf kunnen betalen via afterpay Ga zeker vaker online bestellen. Dik tevreden 👍

Goeie service

Snelle levering en goede kwaliteit laarzen

Alleen jammer dat ik de laarzen bestelde en mijn prijs 127.99 was met de kortingsbon die ik had dan 108.99. En dat ze een paar dagen later ineens nog eens goedkoper waren.

Goede professionele servicd

In de winkel zeer goed geholpen, kosteloss mn laarzen toegezonden en na een half jaar mag ik de laarzen brengen voor onderhoud. Ik koop voortaan alleen nog bij Manfield

Ondekt in Amsterdam

Gezellige winkel, mooie schoenen en leren tassen. Ik ga voor de TASSEN. Collectie zou wel groter mogen zijn.....

Prettig, en hartelijke ontvangst

Betrouwbaar

Goed geregeld

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.