Prachtige schoenen, heel blij mee!

Maat 47 super, slechte te krijgen bij veel schoenenzaken , maar bij Manfield keuze uit veel modellen👍

Personeel in Almere waren zeer prettig en zeker behulpzaam. Prima service.

Heel vriendelijk personeel, goede verkoop en klantenservice.

Het winkelpersoneel is heel erg aardig en klantvriendelijk. Ik had een klein probleem met mijn nieuwe schoenen en ik kreeg direct een nieuw paar mee.

Prima, snel en netjes.

Prima, snel en netjes.

Super geholpen

Aardig en behulpzaam personeel...en ondanks dat het opruiming tijd is...is de winkel mooi overzichtelijk en niet zo vol druk en schreeuwerig

Mooie schoenen

Mooie schoene, van goed kwaliteit

Snelle levering, goed en netjes verpakt

Snelle levering, goed en netjes Verpakt

Fantastische hulp bij het uitkiezen van mn nieuwe laarzen

De medewerkers waren super aardig en geduldig toen ik mijn nieuwe laarzen ging kopen.

Fijne winkel

Eerst iets stuk naar in de loop van de verkoop vriendelijker

Zeer snel en accuraat

Snel en netjes geleverd.

Mooie zwarte laarsjes,en super snel geleverd.Fijne pasvorm

al jaren klant van Manfield

Mooie schoenen en prettige hulp.

Ondanks de drukte werd er alle tijd genomen om te helpen. We kregen zelfs nog iets te drinken aan geboden.

Zeer goede service!

In de winkel netjes geholpen, geen voorraad in de winkel dus verkoopster heeft online besteld en ik heb ze in de winkel laten bezorgen! Werd goed via mails ingelicht en voorts goede afhandeling in de winkel bij het ophalen van de schoenen!

Perfecte service

Personeel is top, erg service gericht en klantvriendelijk! Manger denkt mee in oplossingen!

Ruime collectie goede schoenen

Na lang zoeken een paar suède schoenen in de juiste maat en kleur gebonden bij Manfield, dus bestelt en snel geleverd. Betalen achteraf en gratis ruilen, dus wat wil je nog meer?

Zeer vriendelijke winkel ervaring

Ik werd goed en snel geholpen. Alle medewerkers waren zeer klantgericht. Dit in tegenstelling tot de winkelervaring die ik de dag ervoor in Manfield Hoog Catharijne had. Daar werd ik niet gezien, terwijl 2 dames achter de kassa in gesprek met elkaar waren en geen oog voor de winkel hadden, slechts 1 manlijker Aziatische medewerker was zeer druk in de weer met de klanten en heeft mij uiteindelijk goed geholpen.

Zeer klantvriendelijk

Zeer behulpzaam en vriendelijk

Behulpzaam en vriendelijk personeel De koffie staat altijd voor je klaar Erg fijn om nog service gerichte mensen te zien

bij Manfield slaag ik altijd en krijg ik kwaliteit!

er is geen winkel waar ik liever schoenen aankoop dan Manfield! de winkels zijn prettig en online is ook altijd prima shoppen! ik hoop dat deze winkel nog heel lang blijft bestaan. waar moet ik anders naar toe?

Prima. Product Kleur wijkt wel af.

De gekochte tas blijkt in het echt veel donkerder te zijn dan op de foto. Levering was supersnel, binnen 24 uur. Tas voldoet nog steeds.

Goed geholpen!

Nogmaals: goed geholpen! X

Goede prijs-kwaliteit verhouding, modieus, snelle levering

Zeer tevreden, kwalitatief goede producten, veel keuze, snelle levertijd

Het paar schoenen wat ik besteld heb waren true to size en kwam goed overeen met de foto’s in de webwinkel. Levering was snel en netjes verpakt.

Fijne winkel met vriendelijk personeel.

Goed advies en zeer behulpzaam. Leuk en fijn dat we thee en koffie kregen. Komen zeker terug.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.