alled was keurig geregeld ook de afterpay complimenten

De mails waren duidelijk en keurig netjes zeker aan te raden om te doen

Behulpzaam en vriendelijk personeel. Mooie collectie.

Geen moeite was te veel. De dames dachten met mij mee en waren zeer geduldig. Ik voelde mij welkom in deze zaak en ik kom zeker terug als ik weer op zoek ben naar laarzen/schoenen.

Heel fijn

Fijn geholpen !

Goede en snelle service.

Prettig geholpen in de winkel en een prima oplossing voor mijn vraag. De bestelling werd snel geleverd.

Verkoopster top maar 2 collega’s onzichtbaar

Verkoopster was druk met klant. Ik zat duidelijk te wachten. Hoorde en zag 2 andere collega’s achterin de zaak, maar ik kreeg de indruk dat ze me niet wilde zien. Vervolgens werd ik uitstekend geholpen door 1e verkoopster. Maar wel raar dat andere 2 zich terugtrokken toen ik duidelijk aan het wachten was.

Super. Prettig personeel

Goed geholpen. Ongedwongen sfeer.. bij het wachten bood de vriendelijke medewerkster ons een heerlijk kop koffie aan. Dit maakte dat niet alleen mijn partner 2 paar schoenen kocht.. maar ook ik tevreden , niet in de planning, met een prachtige paar laarzen de winkel verliet.

goede prijs, goede kwaliteit, goede klantbehandeling.

Goede productinformatie leidde tot snelle koop. afhandeling snel en prima.

De service en levering is perfekt verzorgt

Uw levering en kwaliteit van service is naar volle tevredenheid.

Vlot en vriendelijk

Zeer aardige dame, die ons kundig heeft geholpen

Service super!

Welkoms gevoel, goede service en vriendelijk!

Vriendelijk en behulpzame medewerkers in deze winkel. Goede service en vriendelijk. Bij een ‘lastige’ vraag werd zonder probleem de schoenmaker van verderop gehaald om advies te geven. Het was een fijne winkelbeleving! Bedankt.

Mooie schoenen, goede service

Mooie schoenen van goede kwaliteit en hele vriendelijke bediening.

gewoonweg goed

besteld en binnen no time geleverd

Mooie producten en goede kwaliteit!

Goed geholpen, goed advies gekregen. Mooie schoenen van goede kwaliteit en goede prijs!

Mooie laarzen

Mooie laarzen besteld, Snelle levering, ik ben heel tevreden😘😀

Service op de website prima In de winkel in Rotterdam Lijnbaan belabberd. Schoenen waren verkleurd voorradig. Via de website vlgs de winkel niet. Thuis via de website voorradig dat is toch raar.

Geweldig geadviseerd

Als ik weer schoenen wil ga ik naar Manfield, wil ik geholpen worden door Ani

Fijn dat de winkel er weer is!

Graag wat meer aandacht voor de klant

Mooie collectie, deskundig advies, fijne sfeer

Dankzij een mooie uitgebreide collectie en een deskundig advies van prettig en vriendelijk personeel heb ik weer een paar mooie laarzen gekocht!

Klantgerichtheid met een smile

Winkel in Hilversum bezocht en tevreden met een paar prachtige laarzen de deur uit dankzij de hulp van het personeel :-)

Fijne service!

Op een drukke vrijdagmiddag goed geholpen en goed geslaagd. Zal hier zeker in de toekomst terugkomen

Zie 1e pagina

Snelle levering, netjes verpakt en het paar dat ik retour heb moeten sturen, dat ging ook vlot. Héél blij met mijn nieuwe laarsjes. Heel veel keus bij Manfield en ook niet onbelangrijk : goede prijs/kwaliteitverhouding.

Leuk, vriendelijk en zeer behulpzaam

Helemaal goed, ik kom zeker terug.

de juiste schoen gevonden

de juiste schoen zat er tussen dat is het belangrijkste. wel onhandig is dat 1 bestelling uit 2 leveringen bestond, wellicht kan dit handiger maar ben blij met de schoenen.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.