Goede prijs/kwaliteit

Netjes verpakt en bezorgd

snelle levering, mooi product

snelle levering en mooi product

Zeer goede service

Gewoon goed

Super service, ik ontving mijn laarsjes al na 3 werkdagen!

Ik had mijn laarsjes in de winkel in Eindhoven gezien, mijn maat was er helaas niet meer. De verkoopster heeft ze toen online voor me besteld; ze werden na 3 dagen al thuisbezorgd.

Goed geregeld!

De laarzen van No Stress zijn vlot geleverd en de pasvorm is perfect!

Een goede, snelle levering.

"Klantenservice" is niet het juiste woord

Twee maanden geleden schoenen oline bij Manfield gekocht. Binnen twee weken had ik onderstaande schade. Omdat ik de aankoop online heb gedaan, schrijft de wet voor dat ik mijn klacht ook op afstand in behandeling laten nemen. Toen ik de eerste keer belde probeerde men mij toch naar de winkel te laten komen. Daar ging ik niet mee akkoord. Ik ga niet voor mijn lol naar de stad en de Manfield zit hier ook nog eens niet in de buurt. Uiteindelijk kon ik een mail sturen. Vandaag belde ik om te vragen waarom ik niet binnen de door Manfield gestelde deadline een reactie had ontvangen. Na veel gedoe kreeg ik te horen de At onderstaande foto was gezien en dat er zou worden besloten hoe op te lossen. Ik stelde voor dat ze de oplossing in een reactie op mijn mail zouden voorleggen. Het kostte me toch al te veel tijd. Aan het eind van de middag kon niemand zich meer herinneren dat ik gebeld had en wil men toch dat ik langs een winkel kom. In dat gesprek werd ik voornamelijk onderbroken in plaats van dat er naar me geluisterd werd. Toen ik aangaf dat ik dat vervelend vond, bleef het na mijn toelichting een volle minuut stil. "U wilde toch dat ik u uit liet praten". Ik weet dat personeel moeilijk te krijgen is, maar als je echt dit werk niet wil doen, ga dan lekker thuis zitten!!! 😠 Ik wacht nog immer op een reactie op mijn mail.

Fijn geholpen

Erg fijn geholpen. Werd wel wat van gevraagd of ik hulp nodig had, terwijl ik eerst wat wilde rondkijken. Maar beter dat dan dat je niet opgemerkt wordt.

Snel

Snelle levering.

Slechte service in Maastricht

Koop laarsjes voor € 160 en gezien ik ze graag aan wil vraag ik of ze ze even willen inspuiten. Wij zijn n.l. Paar dagen uit. Nou nee hoor alleen als we € 3,96 betalen. Tevens duurde het afrekenen nogal even, want volgens de jongeman moesten er veel ingewerkt worden. Alle begrip dus rustig gewacht. Nou volgende keer niet meer in de winkel kopen dus. Wij hadden geduld, maar zij hadden even geen minuut om de schoenen in te spuiten😪

Zoals afgesproken zo is het ook gegaan. Van t begin tot het einde goed geregeld. Mijn complimenten Angelique

Prima en snel in huis

Prima ervaring , goeie laarzen en snel in huis

Erg tevreden over mijn aankoop!

Goede en snelle service.

Mooie stoere laarzen

Mooie laarzen, die gelijk goed zitten. Stoere hak en hele mooie kleur!

Goede contacten met de medewerkers en vlotte afhandeling.

Makkelijk besteld, snel geleverd

Makkelijk besteld, snel geleverd

Ik ben super tevreden met mijn aankoop. Ik vond precies wat ik zocht: mooie en comfortabele enkellaarsjes. Ik heb ze nog in de winkel gezien, maar ze hadden mijn maat niet. Ik heb 2 paar besteld en ik ben blij met allebei. Naast een actie korting (175jaar bestaan) kreeg ik nog een wellness voucher- leuke verassing! Bedankt voor jullie zorg voor de klant.

Fantastisch !

Goede webpagina, duidelijke aanwijzingen, zeer vlotte service ( bezorging ruim binnen 24 uur !), goede kwaliteit schoenen, kortom eeen dikke 10 !

Makkelijk besteld, snel geleverd en portvrij!

Bus spray besteld, kleine aankoop maar toch gratis verzonden, top. Ik wist op voorhand welke spray ik moest hebben maar anders had ik niet geweten welke te kiezen, op de site wordt daar nauwelijks informatie over gegeven.

Ik ben heel prettig geholpen

Ik ben zeer vriendelijk geholpen des revivescentie was uitstekend dat kom je tegenwoordig niet vaak tegen .

Mooie leren schoenen, hele goede kwaliteit

Mijn maat was niet verkrijgbaar. In de winkel besteld, in de winkel afgehaald. Goede service

Heel fijn

Na een half jaar kwam mijn man terug in de winkel omdat zijn schoenen 'kraakten". (bleek in de zolen te zitten). Naast dat we uiterst vriendelijk en professioneel zijn geholpen, zijn de verkoopsters ook echt met ons bezig geweest om een oplossing te vinden. Helaas lukte dit niet en mocht mijn man een nieuw paar uitzoeken. En toen kon ik opeens nog meedoen met de actie (2e paar 50%) en heb ik ook nog eens nieuwe schoenen uitgezocht. Helemaal blij zijn wij met onze nieuwe schoenen en deze klantvriendelijkheid! Top team!

Prima, alleen dhl niet handig

Deze laten lang op zich wachten en geven 5 min van te voren aan dat ze denken te komen, om vervolgens niet te kijken of t bij de buren kan. Hierdoor een week op de schoenen moeten wachten...

Fantastisch !

Er werd echt de tijd genomen voor mij. Het zoeken naar de perfecte schoenen was al langere tijd lastig, maar met behulp van een super werknemer heb ik de perfecte schoen voor mijn voeten gevonden! (Zondag 1 november geweest in Hoofddorp, geholpen door een jonge meid met blond haar)

We zijn geslaagd

Vriendelijk geholpen

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.