Snelle levering van mooie laarsjes!

Mooie enkellaarsjes besteld. Binnen een paar dagen binnen. Mooie kwaliteit. Ondanks de hak lopen ze heerlijk! Kan er de hele dag op lopen.

Super geholpen!

Pakket retour gedaan, nieuwe laarsjes uitgezocht en alle kortingen direct weer verrekend, top!!

Zie mijn verhaal

Prima sortering.

Geen contact na passen en andere schoenen wil proberen. Was wel heel druk!

Geweldig, klantvriendelijkheid ten top!

Klantgericht en vriendelijk.

Prachtige winkel en de schoenen staan mooi geëtaleerd...

geweldig

de winkel oogt al hel vriendelijk. kon er heerlijk zitten tot ik aan de beurt ben, zachte stoelen ( mijn reuma vind dit fijn ) maar de hulp en beleefdheid , klant vriendelijkheid TOP ook het advies etc et de klant vriendelijkheid , beleefdheid en dan de tijd die ze voor je over hebben , geweldig voortaan ga ik hier mijn schoenen kopen . ook het assortiment wat aanwezig i s. nee was erg tevreden .

Prettig

Prettige medewerkers. Erg behulpzaam.

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering en goed aanbod aan producten

Bestwllen ging gemakkelijk en levering was snel.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering. Top! Volgende keer weer.

Goed.

Goed bevallen.

Snelle levering, mijn laarzen waren ook ingespoten, waar maak je dat nog mee, goede service, correct geleverd

Ik ben vriendelijk geholpen

Gewoon goed geholpen. Zoals het hoort

Helemaal Top

Netjes verpakt en gekregen wat ik besteld Kwaliteit top

Heerlijke schoenen

Wat duurder maar dan heb je ook wat

Verkeerde schoenen geleverd en na 10 werkdagen nog steeds geen geld terug

Online bestelling geplaatst, verkeerde schoenen geleverd, geretourneerd in de winkel, bevestiging ontvangen dat binnen 5 werkdagen geld terug gestort zou worden, na 5 werkdagen klantenservice gemaild dat er nog steeds geen terugbetaling binnen was, daar streven ze binnen 5 werkdagen op te reageren, die zijn inmiddels ook versterken en zijn al 10 werkdagen verder sinds retournering van de verkeerd geleverde schoenen.

Wordt netjes geholpen en luisteren goed naar je wensen

Mooie winkel

Veel keuze Mooie assortiment

Tevreden over elk aspekt

Voor schoenen ga ik naar Manfield!

Fijn geholpen n.a.v. een klacht over een paar schoenen dat ik net iets meer dan een jaar geleden gekocht had. Goede regeling getroffen en mooie nieuwe schoenen uitgezocht. Deze zijn in mijn maat thuisgestuurd en zijn twee dagen laten bezorgt. Voor schoenen ga ik naar Manfield!

Alles naar wens.

Alles naar wens.

goede service

Heb helaas mijn schoenen retour gebracht omdat ze toch niet helemaal goed zaten. Maar ook dat was geen enkel probleem

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.