Mooie schoenen

Kwalitatief goede schoenen. Goed verpakt. Bezorging is alleen niet meer van deze tijd... duurt te lang.

Kwaliteitschoenen en aardig personeel

Ik word altijd hartelijk ontvangen met een lekkere kop thee. Ik ben ook tevreden over de service en de klantvriendelijkheid.

Correcte levering

Op zondagavond besteld en een week later op dinsdag bezorgd. Die termijn overschreed ruimschoots de toegezegde 3-5 dagen. (Waarschijnlijk doordat ik de bestelling plaatste in een actieweekend). Na enige onrust bij mij werd de bestelling 10 dagen later correct en netjes bezorgd.

In een woord fantastische service!

Goed geholpen

Fijne winkel en goed geholpen

Fijne service & mooie winkel

Goede service, medewerkers waren behulpzaam en ik ben snel met mijn nieuwe laarzen de deur uit gelopen ;).

Goede oplossing

Prima geregeld duurde wel wat langer dan was afgesproken.

Leuke print en lopen zalig

Mooie sneakers die lekker lopen er even op moeten wachten door de drukte bij de bestellingen maar ben er super blij mee.

Vriendelijk geholpen en goede service

Heel erg aardig en vriendelijk personeel. Geweldig ik kom er graag.

Prettig geholpen

Vriendelijk verkoopster en heel prettig geholpen

Goede service, snel en kreeg ook een kortingsbon!

Prima geholpen en goede service

Prima geholpen en goede service, verder goede prijs/kwaliteitverhouding

Zeer aangenaam en eerlijk!

Wij zijn zeer vriendelijk onthaald door de medewerkers in de winkel. Zeer fijne begeleiding bij het passen van diverse schoenmaten en materialen. Eerlijke meningen en uitleg betreft verdere behandeling van het paar schoenen. Een zeer goede algemene indruk en bovenal super vriendelijke medewerksters! Naar gelang de keuze van schoenen is er ook een uitgebreid scala aan keuze.

Wat een mega slechte online service!

1,5 week geleden 1 paar schoenen besteld. Daar heb ik toen een bevestigingsmail van gekregen, sindsdien niks meer van Manfield gehoord. Alleen dat mijn afterpay bedrag is vrij gegegeven, maar een vermelding van waar mijn schoenen na 1,5 week zijn, homaar.... Erg ontevreden.

Lieve verkopers, goed advies!

Prettige winkel, je voelt je welkom

Voel me een tevreden klant

Prettig en tevreden

Prachtige laarsjes, perfecte pasvorm

Laarsjes voldoen volledig aan verwachting. Levertijd uitstekend. Heel tevreden.

Snelle bezorging.

Goede en snelle levering.Zeer vriendelijke klantenservice

Fijn geholpen

Prettige winkel

Binnen 2 dagen werd het produkt geleverd, afterpay werkte ook prima!

Ontspannen sneupen

Je kunt rustig om je heen kijken en evt een keuze maken, er wordt je niets opgedrongen, ook niet om wat te kopen. Hulp is goed.

mooie dameschoenen!

Ik vond erg mooie schoenen die bij nader inzien beschadigd bleken, de verkoopster bood meteen een goed alternatief: de schoenen thuis ontvangen via jullie online zaak. Deze schoenen kwamen een paar dagen later en zien er goed uit!

Super goed

Geholpen door Kelly. Ontzettend vriendelijk en denkt met je mee. Kom zeker terug!

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.