Zeer prettig geholpen door Jaqueline! Helemaal blij met m'n vier paar nieuwe schoenen!

Fijn!

Vriendelijke medewerkers die meedenken en een mooie nette winkel.

We zijn ontzettend leuk geholpen.

Omdat we zo netjes zijn geholpen en dat er mee werd gedacht met ons.

Altijd goede service

Xxx

Goed en vriendelijk geholpen. Blij met de gekochte schoenen.

Heel vriendelijk geholpen met ontvangst van een heerlijk kopje koffie.

Satisfied with the quality

Happy with my boots and received it as well on time

Prima! Snel!

Mooie schoenen

Goed op de hoogte gehouden wanneer ze werden gebracht

Helaas kwamen mijn schoenen 6 dagen later aan. Ik heb ze terug moeten brengen want ze waren te ruim. Jammer dat er geen halve maten meer zijn. Ik draag nog schoenen van Manfield van plus minus 30 jaar geleden. Lage groenelaarsjes met ritsje boven op de schoen helemaal van leer Fantastisch!👍 M.v.g.

Op tijd bezorg, prima levering

Zie bovenstaande.

Mooie schoenen en een nette en schone winkel

Zeer netjes geholpen in de winkel en de schoenen werden ook op tijd thuis geleverd.

slechte ervaring

kom de winkel binnen en personeel staat te hangen achterin de winkel terwijl klanten gewoon in de winkel rondlopen,I(ik baal nu al) Ik kwam voor een pakketje op te halen omdat die dag een berichtje kreeg dat het klaarstond voor mij. helaas werd mij verteld dat ze het pakketje weer terug hadden gestuurd maar de reden was nieuwe wachtwoorden ofzo binnen het bedrijf,een of ander ***koek waar ik niks mee van doen heb.ze gaven ook geen exuus aan of wat dan ook en dat ik dhl maar zelf moest bellen,wat een service zeg!!! Zelfs mensen die schoenen willen komen moeten om aandacht vragen,slechte zaak en service!! Ik kom er nooit meer in iedergeval

Snelle service.

Goede service en heel blij met mijn boots.

Deskundig, geduldig en vriendelijk geholpen.

Super geholpen!

Vlak voor sluitingstijd met heel veel zorg en rust geholpen!

Prima levering en product.

Gewoon goed zoals het hoort.

Tof

toffe ervaring, goede service

TOP service

Vandaag mooie boots gekocht Ben zeker een uur in de winkel (Alkmaar) geweest om de mooiste te vinden Super leuk geholpen door meerdere medewerksters Niets was te veel en kreeg heerlijk kopje espresso!

Mooie schoenen

Kwalitatief goede schoenen. Goed verpakt. Bezorging is alleen niet meer van deze tijd... duurt te lang.

Kwaliteitschoenen en aardig personeel

Ik word altijd hartelijk ontvangen met een lekkere kop thee. Ik ben ook tevreden over de service en de klantvriendelijkheid.

Correcte levering

Op zondagavond besteld en een week later op dinsdag bezorgd. Die termijn overschreed ruimschoots de toegezegde 3-5 dagen. (Waarschijnlijk doordat ik de bestelling plaatste in een actieweekend). Na enige onrust bij mij werd de bestelling 10 dagen later correct en netjes bezorgd.

In een woord fantastische service!

Goed geholpen

Fijne winkel en goed geholpen

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.