Topper

Hele vriendelijke jonge dame. Ben erg goed en vriendelijk geholpen ondanks dat ze niet uit dit filiaal kwam. Dat kok je niet vaak meer tegen

Hoi ik ben 16 jaar en voor het eerst had ik zelfstandig geshopt. Ik was een beetje zenuwachtig maar de medewerkers van Manfield waren zo aardig en vriendelijk dat ik in een minuutje op mijn gemak was. 3 paar mooie schoenen gescoord van de Sale en ik ben er heel erg tevredenen mee. Bedankt☺️

Snelle en goede levering

Netjes en snel geleverd.

Erg tevreden

Erg tevreden. Heb geen spijt dat ik gekocht heb

Fijn en vakkundig!

Op een prettige manier geholpen!

Kreeg twee paar schoenen inplaats van een paar....

Heb de verkoop hiervan op de hoogte gebracht Nadeel dat ik hiervoor de auto moest nemen en betaald parkeren voor 10 minuten Wel krijg ik als beloning 15% korting op mijn volgende aankoop

Goede ervaring en vind meestal waar ik naar op zoek ben.

Ik ben een tevreden klant.

Klantvriendelijk

Ik ben erg goed geholpen. Goede service.

Snelle en correcte levering !!

Alles zoals het hoort !!

Prima geholpen!

Goede service.

De goede maat was niet in de winkel volgende dag werden ze thuis bezorgd.Super

Heel tevreden

Krijg een lekker kopje koffie en daarna een goede advies gegeven. Klant service is zeer goed.

Altyd goed kwalitijd.

geweldig

Vanochtend in Almer naar de Manfield geweest en geweldig geholpen door Rosita en haar collega. Eerlijk en oprecht geholpen, daar kunnen nog veel winkels wat van leren. Dank jullie wel en ga zo door!

Prima geholpen bkij het maken van de keuze

Als alle verkopers waren zoals Anke zou het winkelen leuker zijn. Attent meteen bij binnenkomst zonder opdringerig te zijn.

Snelle levering en gratis retourneren

Helaas waren de laarzen niet helemaal wat ik gehoopt had dus heb ze teruggestuurd. Zenden en retourneren is gratis, prima service!

Goed geholpen en geadviseerd.

Ben heel erg blij met mijn eerste lederen tas die ik van mijn man voor mijn 65e verjaardag heb gekregen!

Accurate werkwijze

Tevreden over zending etc.

Goed, snel en kwaliteit.

Fijne snelle levering, mooi assortiment, goede prijs.

Hele goede service vriendelijk personeel en hele goede kwaliteit

Heel tevreden

Snelle verzending

Mooi en stijlvol

Wel wat langer moeten wachten op de levering

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.