Goede vriendelijke service

Uitstekend!

Mooie schoenen, prima verkoopmedewerker met kennis van zaken

Snel en netjes afgeleverd!

Besteld! en snel geleverd! Ben heel tevreden!

Geweldige schoenenzaak zowel voor Dames als heren

zie voorgaande positieve opmerking

Snelle levering , mooie schoenen

Snelle levering. Mooie schoenen, goede pasvorm. Maat 39 is ook echt 39

TOP

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Geslaagd voor een schitterende tas. Helemaal TOP

Goed, vriendelijk en behulpzaam personeel

vriendelijk en klantgericht

Goed meegedacht en bij andere filialen geïnformeerd.

leverbelofte 'volgende dag' stelt niets voor

ook bij deze bestelling de lever-belofte "Op werkdagen voor 18:00 uur besteld is de volgende dag in huis." wéér niet waargemaakt

Top ervaring snelle levering en goede service .

Snelle levering en goede MAATVOERING.!!

Een dikke vette 10!

Wat een geweldige toppers staan er bij Manfield in Antwerpen in de winkel. Niets is té veel, zijn zeer deskundig, vakbekwaam, hulpvaardig en enorm klantvriendelijk op de juiste wijze. Wees zuinig op deze mensen, want je moet ze met een lampje gaan zoeken. Grote klasse. Ging zeer blij weg met mijn aankoop van een mooi zwart lederen rugzak. Precies wat ik nodig had.

Goede fijne verkoopster.

Prettig

Klantgericht

Wij het zoeken naar een leuk paar schoenen ben ik enorm geholpen door de verhoopmedewekster van het filiaal in Veenendaal: Vriendelijk, eerlijk en behulpzaam.

Mooie sneakers via de website gekocht

Overzichtelijke site met ruim aanbod. Snelle afhandeling en verzending en service. Zeer tevreden over.

Super goede service!

Uitnodigend om nog eens terug te komen!!!!

Het personeel was vriendelijk, gastvrij, servicegericht en professioneel!! Top!!!

Zeer correcte medewerkster.

Bezorging klopt niet

Er wordt op de site van Manfield geadverteerd dat het de volgende dag bezorgd wordt mits er voor 18.00 besteld is. Mijn bestelling is om 17.45 gemaakt en vervolgens wordt er met de vinger naar DHL gewezen wanneer er niet de volgende dag geleverd wordt.

De gouden standaard.

Vorige week nieuw paar schoenen gekocht bij blond meisje van 21. Verstaat haar vak uitstekend, wist mij van alles over het soort leer van mijn schoenen te vertellen. Heeft me zelfs een verzorginskit aangesmeerd met haar enthousiasme, haha. Normaal zou ik zoiets nooit kopen, maar zij wist het perfect te promoten. Schoenen waren uiteindelijk toch iets te klein, maar ook retourneren was geen probleem. Daarnaast vind ik de kleine dingen als het aanbieden van een kopje koffie of thee ontzettend klantvriendelijk en hierdoor ben ik al jaren vaste klant. Ga zo door :)

Pretty and stylish bag

Colour in real is slightly different from on the photo (seems darker). Still happy with this blue though not dark blue.

Mooi assortiment, personeel is klantvriendelijk

De keuze is goed. Personeel wijst de klant ook de diverse mogelijkheden van het product (zoals kleur, uitvoering, maten, enz.) Personeel neemt de tijd voor een goede voorlichting ondanks de drukte. Aankoop via thuislevering ontvangen. Jammer dat je het product niet kunt retourneren maar dat je naar een winkel moet om het product terug in te leveren, mocht het product niet goed zijn. Tijdens het afrekenen, werd ik geattendeerd op een kortingsbon, die ik kon gebruiken voor de volgende aankoop. Deze bon helaas nooit meegekregen of ontvangen via de mail. Dit is het enige minpunt. Hoop deze alsnog te mogen ontvangen.

Prima product ontvangen. Alles verliep naar verwachting

Prima. Zoals aangegeven: gekregen wat ik verwachtte.

Vriendelijke en deskundige dienstverlening in winkel

Geen vijf maar vier sterren omdat de door mij gewenste maat niet in de winkel beschikbaar was en vervolgens bij de bestelling via internet (in de winkel) het personeel niet in staat was om de van toepassing zijnde korting (-/- 20 %) toegepast te krijgen, waardoor ik nog een keer terug moet met de inmiddels ontvangen schoenendoos om alsnog ter plaatse in de winkel de korting te verrekenen. Kost onnodig tijd en moeite helaas.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.