Snel en duidelijk.

Mooie laarsjes gevonden in de uitverkoop. 2de maat werd snel gebracht. Geïnformeerd over onderhoud van de schoen en bij het afrekenen meteen member geworden.

Mooie blauwe sandalen

Leren blauwe dames sandaal die prima past

Goede srrvice

Helaas waren de schoenen te klein, zonder problemen terug kunnen sturen en snel mn geld terug teruggestord gekregen.

Zeer klantvriendelijk

We werden zeer vriendelijk te woord gestaan. Er werd mee gedacht met ons en alle tijd genomen.

Top service!

Top service! Het meisje in de winkel was vriendelijk en behulpzaam. Gaf ook duidelijk de opties aan, zoals het impregneren van de schoenen voor €3,99. Ook kreeg ik nog een kaartje mee dat ik binnen 6 maanden de schoenen kosteloos bij de winkel mag laten reinigen. Helemaal blij met mijn nieuwe boots!

Geweldige schoenen ben er erg blij mee Ze lopen erg lekker en zitten ook heerlijk

snel geleverd ben gewoon bij bedankt gr carla boots

Ik werd geholpen door een leuke en enthousiaste verkoopster

Altijd fijn om een enthousiaste verkoopster te hebben, ze stond ons vriendelijke te woord en ging ook even op gepaste afstand staan om mij de kans te geven over de aankoop na te denken.

Goed ervaring!

Personeel is zeer vriendelijk en geeft een fijn gevoel voor herhaal aankoop in deze winkel. De service die verleent is was top!

Levering zoals beloofd. Mooie schoenen, lopen heerlijk

Makkelijk, snel, goed

Makkelijk, snel, goed Klinkt simpel, maar er zijn genoeg websites die dit simpelweg niet kunnen.

Verleden week zeer vriendelijk geholpen in filiaal lijnbaan Rotterdam. Mijn maat was niet op voorraad, dus via de winkel besteld en 2 dagen later al in huis.

Super winkel

Zelfs na een drukke dag kwam ik net voor sluitingstijd prima service vriendelijk personeel

Werd keurig geholpen. Top.

Keurige snelle levering en product voldoet aan volledige verwachting.

100% tevreden

Heel goed geholpen door een vriendelijke dame

goede service aardige medewerkers

Aardige medewerkers snelle service en goed advies

Goede ervaring

Bestelling word snel geleverd en ik heb steeds kwalitatief goede schoenen gehad. Ik ben erg tevreden.

Mooieinkel en groot assortiment,schoenen voor iedere gelegenheid.

Fijn om te winkelen,kreeg ook de tijd om even zelf te kijken en te passen. Stonden niet de hele tijd naast je.

Goede kwaliteit en service

Altijd mooie schoenen en de staf helpt altijd goed, netjes en beleefd. Voorbeeld: Ik bleek achteraf recht te hebben op 20% korting. Ze hebben mijn nummer achterhaald en mij gebeld dat ik alsnog de korting kon komen halen. Top!

Mooi product

Via internet besteld. Snelle levering. Prachtige schoenen. Top

Uitstekend.

Mooie schoenen voor een prima prijs en een snelle levering.

Snelle levering goede service

Prachtige kwaliteit schoenen. Goede service en snelle levering allren de status bij de bestelling zou iets duidelijker mogen. Blijft lang op order staan. Verder top

Fast, polite, flexible!

I visited the store in Amersfoort to buy a pair of shoes on offer. My size was only available online. The assistant was willing to help me and we ordered my size online. After2-3 days I received a mail to get my shoes. When I tried them on, they weren't fitting so I decided to buy something else. There was no problem with that, I got a pair of shoes for my husband and we were all happy! The employees were being very helpful and polite! Thank you! That was my second buy from Manfield Amersfoort and surely not the last one!!!

Ik was inde winkel in Middelburg om een paar schoenen te kopen. Daar werden zeer goed geholpen en nog een bijpassende riem gekocht die zou worden thuisgestuurd. Die was de volgende dag al binnen. TOP

Snelle zending, aardige verkoopster

In Utrecht werd ik zeer vriendelijk geholpen en heeft de verkoopster verschillende filialen gebeld omdat mijn schoenmaat niet aanwezig was. Uiteindelijk vond ze mijn maat op de site. Toen ik de volgende dag weer in Nijmegen was werden de schoenen, naar belofte, geleverd!

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.