Zeer behulpzaam personeel

Ik werd uitstekend geholpen: beleegd, vriendelijke en behulpzaam. Zelfs als het niet gemeend was: Zo wil je als klant geholpen worden.

snelle levering!

tevreden!

m

Vriendelijke medewerker

Fijne winkelen

Heel vriendelijk personeel, die je, zelfs met warmte, graag helpen.

Geweldige service

Pakket werd via omweg geleverd. Manfields klantenservice stond klaar om te helpen. Uiteindelijk is alles goed gekomen.

Top Top

Goed maar kan beter

Een nieuwe paar schoenen werden naar een ander filiaal verzonden. Ipv 1 dag werd het 2 dagen later pas afgeleverd. Maar dit lag aan de vervoerder niet aan Manfield

Mooie verzorgde winkel met rustige uitstraling

Prettig geholpen goed advies, tips en ondanks dat t personeel jong is erg gemotiveerd

Prettig

Prettig geholpen en goed advies gekregen om mijn schoenen te onderhouden

👍🏻

👍🏻

Groot assortiment, ook in de sale

Ik blijf klant

Zeer enthousiast geholpen.

Was in de veronderstelling dat de schoenen donker blauw waren, eerste aanschaf in Almere. Thuis gekomen bleken deze zwart. Ma 15-7 contact gezocht met filiaal Hilversum. Komt U hierheen en we ruilen > morgen thuis bezorgd. Dit noem ik service. Dank.

Ik ga naar de winkel on te passen en te kopen en bestel liever niet on line

Héél fijne winkel

Een hele fijne en mooie winkel. En een goede service

geweldig

superbeleefd en hulpvaardige mannelijke verkoper

Toppi

Personeel toppi joppi en keuze in overvloed van alle schoenen

Ruime keus

Ze was erg behulpzaam.

Snelle levering!

geweldig en hartverwarmend

Ze hebben heel veel moeite gedaan om mijn schoenen op tijd voor het optreden van Andre Rieu bezorgd te krijgen op het eigen winkeladres. Afgeleverd met een allervriendelijkst kaartje, in een woord:top!!

Prima geholpen ...

De schoenen waren er niet in mijn maat , zijn via de post een paar dagen later bezorgt en ook nog met de korting ...👍👍

Makkelijk besteld en goede kwaliteit

In de winkel deze schoenen gezien. De maat 44 stond niet in de winkel. Binnen 3 min op de website de schoenen in juiste maat gevonden en met gratis verzending besteld. Top! Het enigste minpuntje zit bij DHL.

Netjes geholpen

In Denbosch bij de manfield leuke schoenen gezien, wou ze graag kopen maar de linker schoen was kwijt, ze hebben eerst goed gezocht, en daarna hebben ze deze schoenen voor me besteld en gratis thuis laten bezorgen.

Leuk enthousiast team, geen overdreven upselling maar gewoon erg attent. Top!

super

leuk en goed geholpen.

Heel goed ga zo door

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.