Uitstekend!

Overzichtelijke website, snelle levering en makkelijk achteraf betalen. Zeer tevreden!

Vlot schoenen in mijn maat in de winkel kunnen bestellen op de tablet.

Vriendelijk en vlot geholpen. Mijn maat was niet in de wi kel en heb ik ter plekke kunnen bestellen en per pin af mogen rekenen. Vervolgens 2 dagen later de schoenen thuisbezorgd.

Zeer positieve service

Zeer positief

Altijd geweldig geholpen!!!!

Vriendelijk, behulpzaam, niet opdringerig, eerlijk!! Aanrader

Goed en snel

Goed en snel

Goed geholpen

Leuke winkel

Aardig personeel en leuke schoenen!

klantvriendelijk

meedenken in de oplossing om schoenen even op de leest te zetten. Resultaat was prima.

Fijne winkel.

Wanneer we weer in Rotterdam zijn zeker een bezoek waard .

Leuk personeel en mooie collectie schoenen

Voor mijn moeilijke voeten kan ik toch altijd wel een schoen of laars vinden

Geweldig!

Snelle service en tevreden over mijn bestelling

mooie, goed zittende schoenen

mooie schoenen, vriendelijk personeel. Helpen je goed.

Heel erg leuk en fijn geholpen

Geweldig geholpen!!!

Ik ben met veel geduld en vriendelijk geholpen en de verkoopster gaaf mij echt het gevoel dat haar niets te veel was!!!Mansfield heeft er een klant bij!!!

Mooi product

makkelijk

Makkelijk bestellen, makkelijk kunnen betalen en snel binnen

Ondanks dat ik nog niets gekocht had kregen mijn man en ik meteen koffie aangeboden. Geweldig! Er werd mij niets opgedrongen en niet tot verkoop gedwongen. Wat ik zeer gewaardeerd heb. Attente dames!

Goede afhandeling van het bestelde product

Prima schoenen, snelle bezorging.

Heel goed geholpen!

Ik word heel lief geholpen door een meisje die de tijd nam om mij verschillende schoenen te laten passen. Uiteindelijk wou ik een schoen die zij niet in de winkel meer hadden dus had zij die voor mij online besteld. Wel moest ik langer wachten dan de verwachte 2-3 werkdagen.

Altijd klantvriendelijk . En de levering per bode is ook prima 👌🏻👌🏻

Klasse!!!!

Fijn personeel die de tijd voor je neemt.

prima!

Prima geholpen

Zeer aangename winkelervaring

Tijdens de soldenperiode langsgeweest bij Manfield. Zeer vriendelijk onthaald in de winkel. Mooie kortingen.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.