top

snelle levering, keurig verzorgd en verpakt.

Goed geregeld

Hoef er niets meer aan toe te voegen, goed geregeld = goed geregeld.

Zeer goede service.

Snelle bezorging.

Schoenen op tijd geleverd en voldoen aan mijn verwachtingen

Mooi en goed kwaliteit

Ondergetekende is heel correct geholpen door zeer klantvriendelijke medewerkster in een heel mooi en verzorgde schoenenwinkel.

Gewoon geweldig

Mijn maat niet aanwezig, Schoenen worden uit voorraad gehaald en gewoon naar woonadres gestuurd zonder kosten. Dit heb ik nog nooit mee gemaakt. Wat een geweldige servise

Goede ervaring

Goede ervaring

Snelle service!

Product snel ontvangen is goede staat.

Super goede service

Schoenen waren door een productiefout al na 2 maanden beschadigd. Terug naar de winkel gegaan en binnen 2 werkdagen een nieuw paar schoenen geleverd gekregen.

Inderdaad goede service

Helaas is het product niet zoals het is omschreven dus helaas teruggestuurd

Snel, makkelijk, goede kwaliteit en service.

Een paar geweldige cowboylaarzen gekocht! Helemaal blij mee 😍

Erg fijne ervaring.

Ik werd geholpen door een vriendelijke verkoopster.

Heel tevreden

Snel geleverd en tevreden over de sandalen. Eindelijk smalle sandalen kunnen vinden die helemaal naar wens zijn.

Goede eerste ervaring

Zeer goed alles op tijd geleverd

Zeer netjes geholpen!

Klacht over schoenen uiterst netjes opgelost!

Leuk om te winkelen

Gezellig winkel

behulpzaam en vriendelijk

vriendelijk en behulpzaam zijn de verkopers in de winkels

Zeer vriendelijk personeel. Niet opdringerig.

Behulpzame verkoopster. Drong zichzelf of de schoenen niet op. Persoonlijke aanpak, maar niet té familiair.

Super snelle service 👍

Goede kwaliteit/ prijsverhouding

Snelle levering. Kwaliteit is wat ik verwachte.

Heel vriendelijk personeel en super goede service

In de uitverkoop een paar gave sandalen kunnen kopen, het tweede paar was helaas niet in mijn maat. De vriendelijke verkoopster bood aan om via de webwinkel te kijken of er daar nog een paar was. En jawel, ze heeft het keurig voor mij verzorgd en 2 dagen later de bestelling in huis. Dat is nog eens klantvriendelijkheid! Chapeau!!

Uitstekend !!!!

Heb schoenen besteld,die kwamen binnen anderhalf dag😃😃.En ze lopen heerlijk!!!!Dankjewel!!!

Zijn nog maar weinig winkels met zo'n persoonlijke aandacht!

goed geholpen vriendelijk en met echte aandacht. daardoor ook 2 paar schoenen gekocht.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.