!! SUPER GOEDE SERVICE !!

Mooie schoenen gezien in vestiging Veenendaal, helaas niet mijn maat. Omdat ik in die week een bruiloft had hebben ze de schoenen snel voor mij besteld. Omdat het suède schoenen zijn en het niet zo mooi weer zou worden werd geadviseerd om de schoenen in een speciale machine te behandelen. Bedankt voor het advies!! Na een regenachtige dag zien de schoenen er toch nog goed uit. Bedankt Team Veenendaal 👍👍

Gekochte schoenen waren na 6 weken kapot. Na intern overleg is besloten om deze te vervangen door nieuw paar. Zeer tevreden over deze oplossing door vriendelijk winkelpersoneel in vestiging Maastricht

Snelle en goed service

Snelle en goede service

Prettig geholpen.

Verkoopster onderbouwde op een plezierige manier waarom de schoenen voor mij geschikt zijn. Ze deed ze ook nog in de machine waardoor ze pasklaar gemaakt werden.

Excellent customer service

I felt so relaxing and comfortable in shopping at Manfield. The staffs are friendly and customer focused, for example, they offer coffee or tea to their customers and understand their customer needs.

Ik werd zeer goed geholpen

Ik werd zeer goed geholpen

Vriendelijke aangename verkoopsters

Aangename winkel met vriendelijk ontvangst we komen zeker terug

Personeel met humor en super klantvriendelijk!

Lekker zo door gaan dames! Ik kom vast nog eens langs voor een nieuw paar schoenen!

Enthousiast en eerlijk

Ik werd vrolijk begroet bij binnenkomst, eerlijk geholpen en liep tevreden en enthousiast de winkel weer uit. Het team waren verzorgde dames die openstaan voor een gezellig praatje en tegelijkertijd goed met je meekijken welke schoen bij jou past. Deze persoonlijke benadering kan fout voelen, maar hier zeker niet. Kom graag weer terug (met kinderwagen ;-) )!

Goede service, vriendelijk personeel

Mooie winkels, aardig personeel. Netjes geholpen

Prima geholpen

Mooi assortiment met prachtige schoenen en mooie tassen.

Prettig geholpen door de medewerkers.

Super vriendelijk

Fijne winkel

Leuke winkel, keurig geholpen.

Verbetering mogelijk!

Afrekenen duurt erg lang ,wel goede service!

Goede service en vriendelijk personeel

De gekochte schoenen waren te groot voor mijn zoon. Toen mij zoon ging ruilen, werd er gelijk gekeken welk filiaal de juiste maat wel had. Top service!

Klant vriendelijk en behulpzaam

Mooi assortiment

Klantvriendelijk

Goede service en vriendelijk

Vriendelijke dames, en uitstekende service!

De medewerksters van Manfield Stadshart Amstelveen verdienen een flinke pluim: geen moeite teveel, vriendelijk enz. Ik kom daarom heel graag terug, speciaal naar dit filiaal!

Fijn geholpen, heel vriendelijk personeel

Fijne winkel, altijd genoeg keus en de juiste maat, ook nog eens 40% korting👌🏼

Klantvriendelijkheid, goede service en mooie collectie!

Klantvriendelijkheid, goede service en altijd mooie collectie!

Pluspunten

Leuke collectie en kwaliteit

Pluspunten

Goede kwaliteit en prijzen

geen

Pluspunten

Mooie collectie

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.