Samen met mijn moeder op pad voor schoenen voor haar op mijn bruiloft. Heel goed geholpen door een verkoopster met de zoektocht. Heel erg gelachen toen ze haar collega had gezegd even in de pauze ruimte te blijven zodat mijn moeder haar nieuwe broek kon passen bij de schoenen.. hij heeft daar lang zitten wachten terwijl mijn moeder al weer beneden was haha. Uiteindelijk geslaagd met twee paar schoenen en erg vrolijk de deur uitgelopen!

Alles naar wens. 1 ding is jammer geen halve maten.

Mensen die verstand hebben van schoenen en voeten!

Je wordt er vriendelijk geholpen, er wordt mee gedacht als je een leuke schoen ziet maar ze hebben het niet meer in jou maat. Alles ademt professionaliteit uit. Dank je wel! Ben heel blij met de No Stress collectie.

Personeel in de winkel zijn heel erg behulpzaam,bedankt daarvoor

Snelle verzending

Snelle verzending, mooie schoentjes

Mooie schoenen, snelle levering

Schoenen zitten perfect, mooie kwaliteit. Blij met mijn aankoop

Leuke schoenen, leuk personeel

Leuke schoenen gekocht. Werd leuk geholpen. Verkoopster kwam niet meteen op me af, wat ik fijn vind. Ze probeerde te helpen en zeker niets aan te smeren. Ze benoemde zelfs de mogelijkheid tot ruilen, dat doen niet veel (schoenen) winkels

Heerlijke schoenen

Mooie en fijne schoenen

Kosteloos versturen en passen. Geweldig

Zeer kundig en behulpzaam

Ik werd in de winkel goed geholpen met de keuze van de schoenen en maten. Vriendelijke uitstraling van het voltallige team, houden goed in de gaten of iedereen al geholpen wordt en anders vragen ze het nog eens netjes na. Bij de afwikkeling en betaling werden mijn schoenen nog geborsteld voordat ik ze meenam. Ik voelde me helemaal happy toen ik naar buiten liep.

Heel fijn en professioneel personeel. Vriendelijk en meedenkend. Zijn eerlijk op een beleefde manier in het feven van feedback.

Ruime keus in schoenen

Gevonden waar in naar op zoek was. Redelijke prijs Wel mooie kwaliteit

Fijne en snelle levering

Mooi verpakt snel bezorgd

Service/communicatie echt heel slecht

Bijna 4 weken gewacht op een paar bestelde schoenen, 0. Communicatie hierover vanuit manfield zelf. Via de mail kreeg ik ook niet echt antwoord op mijn vraag en voelde ik mij afgewimpeld. Nadat de schoenen verzonden werden duurde dit vervolgens ook weer een week. Nu bijna 4 weken later geen excuses helemaal niets.

Vriendelijk en behulpzaam

Als zeer prettig en de meneer die mij heeft geholpen was eenn topper!

Lopen op wolken

Zitten meteen goed. Een enkel drukpunt is na enige massage zo verdwenene. Zien er ook prima uit.

Artikel besteld in de winkel omdat mijn maat daar niet op voorraad was. Artikel werd na een week bezorgd in de winkel wat mij het beste uitkwam

Je wordt er altijd goed geholpen.

Erg klantvriendelijke en snelle service!

Klantvriendelijk, snelle service, rustige winkel

Mooie slingback

Nog niet gedragen, maar schoen zit en loopt lekker. Tot nu toe slipt hij niet van de hiel af, maar mogelijk als ik ze vaker gedragen heb

Kwaliteit schoenen

Mooie schoenen van topkwaliteit

Prima.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.