Tijdsduur aanpassen

Blij met m'n aankoop, levering 5-8 werkdagen. Dat is echt meer! Omdat levering aan winkels ook bepaalde dagen zijn. Ik kwam op 10 doordeweekse werkdagen maar op zaterdag en zondag is Manfield ook geopend, 2 weken levertijduiteindelijk. Dat geeft een bepaalde stress of het allemaal wel goed komt hé, om dat te voorkomen zou ik dat aanpassen in de bestelprocedure. Ik kwam uiteindelijk extra naar de winkel om navraag te doen

Vriendelijke bediening, goede service

Schoenen besteld in de winkel omdat de juiste kleur/maat niet op voorraad was. Binnen 24 uur werden schoenen thuis bezorgd. Deze waren echter toch te klein dus terug naar de winkel voor maat groter. Bleek dat de schoenen inmiddels goedkoper waren (30% korting). Dat was dus mooi mee genomen!

Zeer goede service.

Goed, servicegericht en vakkundig geholpen in de winkel.

Top kwaliteit!

Goede service, op tijd geleverd en goed verpakt!

De bestelling werd goed verpakt en op tijd geleverd!

Zeer vriendelijk personeel!

Personeel is erg behulpzaam en nemen alle tijd voor je!

Alles vlot snel en vriendelijk

Prima service!

In de winkel van alles gepast maar uiteindelijke maat niet voorhanden. Verkoopster had direct online gekeken en samen besloten te bestellen. Binnen twee dagen keurig geleverd thuis. Keurig geholpen!

Supersnelle levering

Na het bestellen in de winkel, razendsnel in huis!

Zeer goede service. Vriendelijk personeel. En ze weten waar ze het over hebben. Knap bdw ook

War een keuze en wat een vriendelijk deskundig personeel

Wat een keuze aan schoenen Deskundig en behulpzaam personeel Zeer vriendelijk en helemaal op mijn gemak voelend Hier kom je zeker voor terug

Wederom een wanprestatie

Schoenen zijn de sale met voldoende voorraad (ook in de winkels). Na een week nog niets en na zelf contact te hebben opgenomen. “Kan niet worden geleverd”. Is belachelijke service en zonder pardon. Is laatste keer bestelling via de site. Kan echt niet meer in deze tijd.

Prettige service

Geweldig!

Klant vriendelijk

Goede en snelle levering

Goede website snelle levering

snel geleverd

Alles verliep snel en correct

Top ervaring!

Snelle levering, duidelijk retourproces, goede communicatie. Zeer professioneel en klantvriendelijk. Gewoon top!

geweldig

Ik zag in de sale een paar gekleurde suede sandalen, maar 1 schoen was licht verkleurd. De verkoper bood een extra korting aan, maar dat wilde ik niet omdat daar de verkleuring niet weg ging. De verkoper ging kijken of er nog een ander paar te bestellen was. Dat heeft hij toen ook in overleg met mij gedaan. Een paar dagen later kreeg ik bericht dat de schoenen klaar stonden in de winkel. Ik ben heel erg tevreden met de verkoper en met mijn nieuwe, gelijk gekleurde sandalen!

Snelle levering.

Snelle levering.

Goede, duidelijke foto op site. Goede kwaliteit.

Zeer behulpzaam.

Beschadigde slippers werden direct ingenomen en omgewisseld.

Snel en netjes geleverd

Heerlijke sandalen, die nu afgeprijsd waren.

Service gericht en meedenken

Fijn hoe je geholpen wordt

Overzichtelijke site, makkelijk te bestellen en snel verzonden!

Service is goed, het was een snelle levering. De schoenen passen goed en zitten erg lekker en comfortabel.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.