Mooi services en snel bezorgd

Mooi services en snel bezorgd

Kwam binnen in dec winkel schoen was niet in mn maat de verkoper gelijk in de computer gekeken en daarna besteld en thuis laten bezorgen

Bezorging slecht van DHL en prijs fout

De laarzen heb ik gekocht online voor € 139,95 en onder de laars stond de prijs van € 129,95. In de winkel waren ze ook € 129,95. Dat vind ik niet ok. Het is blijkbaar niemand opgevallen. Verder zag het product er prachtig uit maar helaas was het hakje toch nog te hoog voor mij en heb ik ze terug moeten sturen. In de winkel was nog maar 1 laars maat 39 de andere was zoekgeraakt. Ik kon het daar dan ook niet goed passen. Verder is het personeel in de winkels erg behulpzaam. Alleen DHL zou ik niet meer als bezorger kiezen want de doos stond in plastic in de stromende regen buiten terwijl wij een briefje op de deur hadden geplakt dat ze het op huisnummer 283 konden afleveren echter zijn ze daar niet heen gegaan en is buurman zelf gaan kijken s avonds en vond het pakket op de stoep voor de deur.

Mooie sneakers, zitten heel lekker

Deze zijn meer voor de herfst, maar met dit weer heel fijn. Heel mooi. Goede pasvorm.

Mooie laarzen snel ontvangen

Mooie laarzen snel ontvangen. Netjes verpakt.

Ik heb geregeld mail kontakt gehad over code die niet in kon voeren online. Steeds beantwoord en is goed afgehandeld Mijn dank Gr Ina

Prima afgeleverd volgens afspraak.

Zie boven

Zo wil je graag geholpen worden.

Super aardig personeel ben erg goed geholpen.Gr Vanessa

Besteld in winkel en netjes bezorgd.

Super zo bestellen en zo innhuis

Makkelijk kiezen op website, zeer gebruiks vriendelijk

Vriendelijke medewerkster

Niets is teveel geweest om een keertje extra te lopen om de juiste schoen te vinden. Ga zo door.

Snelle levering!

Goede service.

Aardig personeel goede service

Word altijd goed geholpen in de winkel nemen ruim de tijd voor je en denken met je mee

snelle levering,top schoennen!!

zie hierboven

Goed geholpen in Leeuwarden en thuis zijn de schoenen perfect bezorgd

Goed geholpen in Leeuwarden en thuis zijn de schoenen perfect bezorgd

Makkelijk besteld

Leuke actie gebruikt om nieuwe hakken aan te schaffen voor een bruiloft. Manfield heeft mooie schoenen in het aanbod en geven een goede service in de winkel! Moest er iets zijn, kan je altijd terug gaan naar de winkel en ze kunnen het herstellen/schoonmaken/etc. Soms zijn de schoenen wat aan de duurdere kant. Dan is het erg leuk om een actie te kunnen gebruiken! Bestellen via de website ging gemakkelijk.

Als pantoffels

Deze Espadrilles zitten en lopen heerlijk, als pantoffeltjes. Wel een maat groter genomen dan normaal want ze vallen klein.

Snelle levering , helaas was de schoenendoos kapot . De schoenendoos was met plakband ‘gerepareerd ‘. Dit was niet door DHL gedaan maar door Manfield. Want er zat nog plastic omheen . Het zag er armoedig uit en ik vreesde dat de schoenen ook niet goed waren . Maar de schoenen zijn goed en mooi.

Leveringsafspraak perfect nagekomen.

Klasse: levering en schoenen. Veel dank.

Ontzettend leuk en goed geholpen in de winkel in Hilversum door Demie. Goed advies en alle oeite gedaan.

Goed maar ruimte voor verbetering

Mooie schoenen online besteld, en snel geleverd. Blij met de korting die er zat op het product. Echter de schoenendoos was vernield verzonden(deksel leet wel een gat in geslagen). En kon sporen zien dat het product gedragen was. (Lichte slijtage op de neus vd schoenen en de teenafdrukken stonden er nog in). Ook waren de schoenen niet erg netjes ingepakt, ze leken regelrecht met de retourdoos te zijn verzonden. Wat ik best jammer vind als je in een wat duurder product investeerd. Des ondanks ben ik wel heel tevreden over het product zelf. De kleur was iets lichter dan op de website, maar dat kwam voor mijn outfit eigenlijk juist beter uit. Ook zitten ze goed, wat bij mijn voeten opzich al een wonder is. Dus al om al zeer blij met de aankoop, als bovengenoemde punten goed waren geweest had ik een veel hogere beoordeling gegeven.

Heel goed0

Snel.geleverd product naar wens,succes

Ontzettend slechte service.

Kan niet slechter eigenlijk. Teveel om zo te beschrijven. Wekenlang bezig geweest om een pakket te ontvangen en echt 0 service. Dat je dit nog kan meemaken in deze tijd, is niet te geloven.

Goede service met groot assortiment met vriendelijke medewerkers

Zeer goed.

Tevreden

Correcte en snelle levering

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.