Fijn geholpen in de winkel

Andere kleur in de winkel besteld, en 2 dagen later kon ik ze dragen. Dat is nog eens snel.

Bestelling nog niet ontvangen

Op 31 mei werd mijn bestelling verzonden. Het is nu 7 mei en ik heb nog niks ontvangen

Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het artikel weer te bestellen is. Bestellen en bezorgen verloopt vlot!

Kwaliteit van schoenen is goed

De kwaliteit van Manfield schoenen is goed. Waar ik wel meer van had verwacht was het moment van order plaatsen en daadwerkelijk het product ontvangen. Dat duurde bijna 2 weken. Op de website stond 2-5 dagen.

perfect

zeeer correcte service van bij bestelling tot levering!

Fijn geholpen

Ben goed geholpen.

vriendelijk, klantgericht en zorgvuldig

Goed advies en prettige en vriendelijke service

Topper in Maastricht

Super vriendelijk zeer behulpzaam verkoper Andrew in Maastricht

Mooie schoen

Mooie schoenen en snelle levering!

Goede service en goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Klantvriendelijk ontvangen en geholpen. Top verkoopster!!

Zoals hierboven omschreven

Goed geholpen en snelle levering

Snelle levering netjes ingepakt

Hele snelle levering en netjes ingepakt. Enige vebeterpunt is dat ik een verkeerde maat heb besteld en die retour laat wel lang op zich wachten

Ik heb mijn bestelling binnen een dag gekregen. Dat vond ik heel fijn . Helaas pas het mij niet . Mijn voeten zijn te breed . Kk heb het terug gestuurd.

Het winkelpersoneel in Hoofddorp is super behulpzaam en vriendelijk.

Goed geholpen, nemen de tijd.

Ben super goed geholpen en alles werd probleemloos opgelost

Fijn verlopen

Duidelijke website, snel geleverd!

Super fast shipping and excellent shoe

Such a great experience. The shoe is perfect and arrived my home (Germany) very quick. The prices are reasonable and I was really impressed by the quality. My favorite loafers so far.

Was goed

De verkoper was klantvriendelijk en werd goed geholpen .

Zeer tevreden .mooie tas en praktische ruimte

Na 5 dagen geen ervaring

Top schoenen

Ik koop altijd schoenen van manfield

Sneakers

Snelle levering en een mooie nette schoen. Goede kwaliteit. Precies zoals op de site.

Attent en vriendelijk personeel

Attent en vriendelijk personeel. En heel behulpzaam met een extra paar bestellen via hun eigen webshop, waardoor de levering op het andere filiaal nog voorspoediger verliep. Top & bedankt dames! Tot ziens.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.