tolle Qualität

Die Schuhe sehen toll aus und haben eine sehr gute Qualität. Lieferzeit war normal.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie schoenen

Mooie schoenen, perfect en snel geleverd in de winkel in mijn woonplaats, en met een glimlach van de verkoopster uitleg gekregen en de schoenen in de winkel kunnen passen.

Makkelijk retourneren

Makkelijk retourneren

Snel geleverd, mooi produkt

Snelle levering...mooi produkt .

Super leuke sneakers

Manfield heeft prima pasvorm voor betaalbare prijs. Deze keer nog flink afgeprijsd ook!

Correcte levering

Duidelijke info over product en leveringsmoment. Product voldoet aan de door mij gesteld eisen. Prima sneakers.

Ze lopen super

Heerlijke schoenen

Alles is uitstekend afgehandeld

Zeer aangenaam

Zeer vriendelijk en aangenaam personeel. Ruime keuze en deskundige adviezen van meedenkende personeel . Voortreffelijk!

Snelle levering en goede prijs

Klantgerichtheid in de winkel matig, maar de online verrichte aankoop is uitstekend afgewikkeld

Tijdens mijn aankoop in de vestiging in The Mall in Leidschendam trof ik een volstrekt ongeïnspireerde verkoper die zich het liefst zo weinig mogelijk inspande. Hij leek het werk met grote tegenzin te doen. Heb de gewenste schoenen in de winkel online besteld. Dat afwikkeling van de online aankoop is uitstekend te noemen. Ik zou willen aanraden in de winkels in ieder geval optimaal gemotiveerde en betrokken verkopers neer te zetten.

super

netjes verpakt snelle levering niets op aan t merken

Snelle correcte levering!

Mooie schoenen zoals op foto en goede kwaliteit. Snelle correcte levering!

Beloofd is beloofd

Ik wilde 2 paar schoenen kopen waarbij het 2e paar 50% korting was. Dit paar was niet op voorraad. Is thuisgestuurd (gratis) en de korting toch ontvangen.

Geen contact

Klantenservice niet te bereiken Online chat komt nooit uit bij medewerker. Telefoonnummer al weken buiten werking Geen retouretiket bij bestellingen Geen reacties op mails Geen reacties op Facebook Ik wil schoenen retour sturen en dit wordt onmogelijk gemaakt.

super geholpen in de winkel

zie boven

Toppertjes

Prachtige kleur Goeie pasvorm Zitten als gegoten! Ben er erg blij mee. Ze zullen niet slijten omdat ik in een rolstoel zit...maar ik heb een heel goeie keuze gemaakt voor mijn gevoel!! Dus....heel veel dank manfield!!!

Ik ben in drie zaken geweest. Ook schoenen gekocht vanwege aanbieding. Verkopers in de gravenstraat en Spui 41 waren goed, waarbij de verkoopster in de gravenstraat een hele goede topper is voor wat betreft service.

Was een zeer vriendelijke verkoopster in Venlo filiaal

Goede service!

Prima ervaring

1e keer iets besteld. Service iserg prima. Je wordt op de hoogte gehouden per mail. Ook via bezorgservice en wat ik heel belangrijk vind is dat t met zorg en aandacht is ingepakt. Daar hou ik erg van en dat Geef ik zelfs een 10

Prima.

Na mijn bestelling (06-05), zijn de schoenen meteen verzonden. Echter, de aflevering duurde. Ik zou de schoenen na 2 dagen geleverd krijgen, maar ik heb ze vandaag (14-05) pas mogen ontvangen. Wat bleek, er was ziekte bij DHL en de vervanger was niet op de hoogte van de route. Hieraan kunt u natuurlijk niets doen. Dat is overmacht. Ik heb de schoenen nu aan en ze zitten heerlijk.

kwaliteit en comfort

Sterke en comfortabele leren schoenen. Geen rommel

Good

I ordered the sandals which were as described and they came quickly.

Uitstekende pasvorm

De schoenen zitten lekker stevig.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.