Snelle verzending prima product/ laarzen

Goede website Snelle verzending Mooie laarzen Heel tevreden

Heel tevreden

Heel erg tevreden

Netjes verpakt, prompt geleverd

Goeie service en fijne website

Snel en fantastische schoenen

Deze schoenen voelen als pantoffels en lopen zo lekker. Wel heb ik een maat kleiner genomen dan mijn schoenmaat, anders slipte ik er uit. Dit is al mijn 2e paar, 1 paar gaat mee naar de boot. De levering was vlot en het was prima verpakt.

Leuke vlotte sandalen

Goede prijs kwaliteit verhouding en vlotte verzending

Goed en snel

Goed product Snelle levering

Alles conform

Goed geholpen!

Ik was bij de Manfield in Veenendaal en ben daar zeer vriendelijk geholpen. Er was een rits stuk en omdat mijn maat er niet meer was en ikzelf uit Zaandam kom, heeft de mevrouw het bij mij thuis laten bezorgen. Helemaal blij met mijn laarsjes en met de klant vriendelijkheid!

Heel aardige medewerkster

De medewerkster in de winkel in Venlo was heel vriendelijk en behulpzaam. Zelfs na sluitingstijd had ze nog het geduld om ons te helpen.

Snel geleverd en kwaliteit was goed

Gewoon goed zoals je zou mogen verwachten

Online bestelling gedaan. Werd goed op de hoogte gehouden van het proces dmv email, de bestelling was correct verpakt en snel verwerkt, de postbezorging deed de rest, en de laarsjes zijn prachtig en zitten helemaal goed. Dus tevreden.

Prima winkel

Ik had een schoen uitgezocht in de winkel, maar de kleur+maat die ik wilde hebben was niet meer op voorraad en ook niet meer te bestellen. De winkelmedewerkers hebben de hele winkel 2x doorzocht en nog naar andere winkels gebeld, maar helaas. Toen heb ik op de site aangegeven dat ik graag een bericht ontving als de schoen er weer was. En dat gebeurde na een paar dagen. Toen had ik hem heel snel in huis. En aangezien ik het model al in de winkel had gepast, wist ik al zeker dat hij goed zou zitten

Kwaliteit

Snelle levering en de kwaliteit van Manfield blijft mooi

goed geholpen

Ik zie de schoenen van mijn dromen en omdat ik maat 42 heb met brede voet, heeft de verkoopster het voor mij besteld. En ze zaten prima. Heel blij mee!!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Fijne, snelle levering van goede schoenen die elke keer weer heerlijk lopen!

Snel, duidelijk en vriendelijk.

Positief

Ik hou niet van de geluid dat hak van de schoenen doen

Snelle service en mooie sandalen!

Deze sandalen van No Stress zijn heel sierlijk en ze lopen heerlijk! Ga ik veel dragen deze zomer!

Slecht

Na 2 weken nog geen bestelling ontvangen, geen reactie op mijn mailtjes en nu wel een (automatische) beoordeling opsturen. Langs geweest in de winkel, het is echt onderweg, maar tot nu toe nog niet aangekomen. Vertraging kan gebeuren maar stel me op de hoogte en reageer. Ik had dit echt niet verwacht van Manfield.

Hele mooie qualiteit laars met een perfecte pasvorm. In mijn geval maat 38

Duidelijke site

Mooie schoen

Uitstekend geholpen in de winkel!

Gezien op internet, veel goedkoper, prijsverschil werd na reclamatie terugbetaald!

Tóp afgehandeld en prachtige laarzen.

Tóp afgehandeld alles en prachtige fijn zittende laarzen!

Prima geregeld, behulpzaam geholpen.

Goed.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.