kwaliteit product en snelle bezorging

Voor het eerst een schoen online besteld en pasvorm was prima

Super schoenen

Alles perfect

Geweldige schoenen, geweldige levertijd, ik raad aan om bij Manfield te winkelen

Prima service, prima snelheid qua levering, top

Manfield biedt prima service en leversnelheid, jammer dat jullie versturen via dhl want eerst lag de site eruit zodat ik mijn zending niet kon volgen en dus 4 uur als tijdslot zag waarin geleverd kon worden en vervolgens kreeg ik een twee uur tijdslot die halverwege die 4 uur inging. Kortom jullie zijn top, maar ik geef maar 4 sterren ivm gebrekkige levering van dhl. Daar is het heel vaak knoeien mee.

Top geregeld

Perfect geregeld

Top laars

Ik had deze in de winkel gepast maar vond deze te duur nu in de sale besteld Mooie laars voor nette prijs

Goed en snel

Erg tevreden

Goed en vakkundig geholpen door medewerker!

Mooie kleur!

Ik had de laarzen vanwege de mooie kleur gekocht. Kwaliteit van het leer is ook heel goed en soepel. Helaas zitten ze mij niet goed passend :(

Zeer klantgericht, meedenkend en uitstekende service, ben zeer tevreden

Leuke glitterlaarsjes.

Zitten mooi en hoogte van de hak is erg mooi.

De Manfield winkel in the Mall heeft mijn sneakers besteld. Heb ze in de winkel opgehaald, zodat ik ze direct kon passen onze goed waren.

Bijzonder fijne boots!

De pasvorm is geweldig en ze zien er mooi uit!

Niet alle modellen paste maar gelukkig geslaagd, nette verzending, retour ook super en snelle verwerking en terugbetaling top!

Goede prijs kwalieit verhouding

Snel en helder.

Super fijne medewekerster. Ze gaf heel goed advies en dacht met mij mee

aardig , behulpzaam, gaf goed advies , meedenken met de klant :)

Prima service!!

Leren rugtas besteld. Goede communicatie en nette levering. Prachtige tas, heel blij mee!

Helemaal naar verwachting

Zowel product als snelle levering voldeden precies aan mijn verwachting. Blij mee!

Manfield spuistraat kant plein, super service!

Ik was terug gegaan omdat de schoenen na 3 weken al beschadigd waren, bij de locatie spuistraat aan de kant richting het plein werd ik super goed geholpen en werd er meegedacht. Ze boden nieuwe schoenen aan, maar hadden ze alleen in de andere vestiging in de zelfde straat. Met alles al ingevuld te hebben ging ik naar de andere vestiging, waar de klantvriendelijkheid heel anders was, ik kom de schoenen niet krijgen want de bon was er niet, deze had ik op mijn mobiel en hadden ze opnieuw geprint, maar de man wilde me toch niet helpen… naar deze zaak ga ik zeker niet terug, als je echt geholpen moet worden raad ik de lieve dames aan op de andere vestiging, zij staan echter normaal in zoetermeer, maar deze man was uiterst onvriendelijk wat ik ook aangaf… Uiteindelijk zijn de schoenen bij de ‘goede’ vestiging besteld en heb ik ze binnen. De sterren etc. Zijn dus voor de vestiging in de spuistraat kant van het plein! De andere vestiging is zeker geen sterren waardig.

HANDSCHOEN

Eerst even getwijfeld over de vorm van de hak maar toch gehouden. Prachtige laarzen Gekochte maat 39 past als een handschoen!

Vriendelijk geholpen

Ik had een klacht en die is serieus opgepakt ik ben blij met de geboden oplossing.

Gewoon goed !

Netjes verpakt en snel verzonden !

Super laarzen van no stress lopen geweldig en vallen goed op maat.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.