Prima kwaliteit

Wat aan de dure kant

Snel binnen, mooie laars

Bestellen ging soepel, werd binnen 2 dagen gegeleverd dus netjes. Kleuromschrijving goud is wat mij betreft beetje misleidend maar mooie kleur ri koper/brons Zitten prima en vallen op maar.

Hele fijne laarzen

Fijne laarzen! Perfecte maat al duurde het wel ruim een week totdat de levering er was. Maar blij mee!

Supersnelle service

Supersnelle service, schoenen passen perfect en goede prijs-kwaliteitverhouding. Heel blij mee

Mooie laatzen

Mooie donkerblauwe laarzen, zitten lekker, maar het aan en uitrekken is lastig omdat er geen rits in zit!

Snelle levering,en een hele goeie service!

Zit je lekker!

Goed.

Deze dame werkt er net zo super hoe ze met klanten om gaan ze staat in de Mall in Leidschendam-

Prijs kwaliteit fantastisch

Prachtige blauwe laarzen met goede pasvorm. Waren lang onderweg kwam doordat de verzender de doos niet aan de deur had afgegeven maar achter de auto geplaatst op de oprit. Service Manfield prima.

Juiste levering

Ongedwongen, top geholpen!

Ondanks ik opzoek was naar een paar schoenen die niet in het assortiment waren van Manfield ben ik op basis van mijn omschrijving goed geholpen voor een alternatief paar. Daarnaast de juiste service met persoonlijk advies obv kledingstijl ontvangen wat ervoor heeft gezorgd dat mijn twijfels waren weggehaald. Uiteindelijk heb ik besloten de schoenen te kopen, waarbij de afwerking van 1 schoen niet goed bleek te zijn. Uiteindelijk heb de paar nieuwe schoenen toegestuurd gekregen wat ik heb mogen ervaren als goede service van de verkoopster. Kortom mijn complimenten voor de ideale klantreis die ik heb mogen ervaren door de verkoopster die in mijn situatie het verschil heeft gemaakt! Dank!

Top geregeld

Ik wilde zwarte suède schoenen passen. Helaas was het het laatste paar en er was kleurverschil. De dame aan de kassa heeft geregeld dat ik thuis binnen 3 dagen thuis een paar geleverd kreeg !!

Heel goed geregeld. M.vr. groeten.

Wát een meedenkende verkoopster!

Hele fijne ervaring in het filiaal van Deventer!

Goede snelle service

Prachtige laarzen besteld, maar moeten helaas retour; te strak :(

Geen lange wachttijd. Schoenen goed verpakt. Schoenen zijn zoals afgebeeld. Blij mee!

Alles volgens afspraak

Ik wilde de laarsjes graag in de winkel passen, dan kunnen ze gelijk terug als het niet goed is. Rustig kunnen passen en aangezien de plastic verpakking weggedaan was, kreeg ik een tasje mee. Laarsjes waren ook zoals gehoopt, de kleur klopte met de website en ze zaten ook nog eens prima. Ik ben helemaal blij!

Goede en snelle levering en retouren.

Snelle levering en nette afwikkeling van retouren.

Erg fijn geholpen

Heerlijke winkel . En erg fijn personeel die je heel graag willen helpen .

De sneakers zijn heel leuk en zitten heerlijk.

Ik had de sneakers in Utrecht gezien daar was een actie van het 2e paar gratis, die had ik niet nodig dus online besteld daar had ik 20% korting ! en ben er erg blij mee.

Hele scherpe prijs voor zulke mooie leren laarzen!

Prachtige leren laarzen voor een hele scherpe prijs. Heel erg blij mee! Met het bijbehorende verzorgingsproduct wat ik erbij gekocht heb, hoop ik er lang plezier van te hebben. De laarzen werden ook nog eens ontzettend snel geleverd.

Goed product en snelle levering

Heel fijn geholpen!

Was heel blij met de verleende service! Alle complimenten aan uw medewerkers! M.vr.gr. Andolein Meijvogel 0624558945

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.