Vriendelijke medewerkers

Ik ben heel vriendelijk en goed geholpen

Snelle en correcte levering

Tassen zijn naar mijn zin . Vooral de schoudertas tas is van heel zacht leer en het perfecte formaat tas .

Werd goed geholpen en kon de juiste aankoop doen

Gut

Die Stiefel sind sehr schön. Qualität der Stiefel ist hoch. Die Größe passt gut. Leider war Karton der Stiefel zerbrochen und zerkratzt.

Tevreden klant

Prachtige laarzen…snelle levering. Heel tevreden!!

Ik moet zeggen dat het sneller ging dan ik had verwacht. Ik had 2 paar besteld het leukste paar gehouden en de andere paar terug gebracht naar de winkel

TOP

Goed geholpen door medewerker!

Top, duidelijke site, snelle levering

Top, duidelijke site, snelle levering

Supersnelle levering

Op de website stond 5 tot 7 werkdagen, maar ik had de schoenen al binnen 2 dagen binnen. Helemaal geweldig en ze lopen ook heerlijk!

In de winkel prima geholpen. Deze waren echter te klein. Terug gebracht en online grotere besteld. Goed geregeld!

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Bij Manfield Alkmaar vond ik de veterschoenen naar mijn zin. Jammer genoeg alleen in maat 41 in de winkel, maar ik kon ze wel passen. De vriendelijke medewerkster heeft de juiste maat (42) voor mij besteld en deze werden netjes verpakt thuis bezorgd. Ik ben erg tevreden over de schoen, maar hoop alleen dat er wat meer schoenen in maat 42 worden gemaakt. Met een smalle leest zijn voor mij de keuzes erg magertjes.

Product is precies zoals omschreven, wers snel en netjes geleverd.

heerlijk goed zittende zachte loafers!

Een aanrader deze prachtige loafers!

Vriendelijk maar opdringerig

Op zaterdag 30 september ben ik langs de Manfield filiaal in Nijmegen geweest om twee ceintuurs te kopen/ bestellen. Na enkele minuten gezocht te hebben, had ik de betreffende ceintuurs gevonden. Echter was het niet voorradig, enkel de showroom-model. Ik vind het geen fijne gedachte om een showroommodel aan te schaffen, dus wilde ik het bestellen. De medewerkster was heel opdringerig en zei dat het showroommodel in nieuwe staat is etc. Nadat ik concreet maakte dat ik ze gewoon wil bestellen en thuis laten bezorgen, hield de opdringerigheid op en heeft de medewerkster twee ceintuurs voor mij besteld. De medewerkster en collega’s waren vriendelijk, maar die opdringerigheid heb ik niet eerder ervaren bij Manfield, sjeetje..

Bestelling was vlug binnen.

Goed geholpen

De verkoopster heeft echt haar best gedaan

Snel en netjes bezorgd, leuke laarsjes!

Makkelijk te bestellen, goed en stevig ingepakt en snel bezorgd. Maar de volgende keer kom ik weer naar de winkel!

Heel goed geholpen in de zaak op vrijdag in Enschede. De schoenen waren in mijn maat niet voorradig, deze zijn besteld via DHL. De volgende dag werd ik al gebeld dat ze er al waren. Ik heb de schoenen maandag opgehaals, werd weer zeer vriendelijk geholpen

Mooie laarsjes

De enkellaarsjes voldoen absoluut aan mijn verwachtingen. Het was goed en zorgvuldig verpakt en op de afgesproken datum en tijdstip geleverd.

Goed geholpen

Geen op of aanmerkingen, ga vooral zo door :)

Super !

Ik vind de collectie van manfield erg mooi en goede kwaliteit. Ik koop graag in de winkel, online ook erg goede service. Snelle levering en retour ook snel afgehandeld

Prima geholpen in de vestiging in Zwolle

Zeer klantvriendelijk personeel

Laarzen waren prima maar net niet helemaal mijn stijl. Retour via de winkel en binnen enkele dagen geld terug. Top!

Prima aankoop

Online besteld en opgehaald in de winkel. De verkoopster vroeg of ik ze even wilde passen. Ze haalde ze uit de verpakking en hielp me om ze aan te trekken. Echt aardig en geen moeite te veel. Mocht de verpakking ook achterlaten.

Fantastisch leuk geholpen in de winkel in Hilversum!

Diegene die ons hielp wist precies hoe ze op ons kon reageren met grapjes, we vroegen, omdat we ze via internet in de winkel hebben besteld met haar, of we ze eventueel terug konden brengen, “nee jullie niet” En echt een leuke en behulpzame medewerker!

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.