Prima kan niet beter

Maatwerk!

Schoenen online besteld. In de winkel laten bezorgen en daar gepast. Fijn hulp gehad van verkoopster. Heeft zelfs kosteloos de bovenkant van de schoen wat op laten rekken. Top!

Super leuke en meedenkende verkoopster

in de winkel prima service

goed geholpen en toen ik mijn maat niet vond kon de schoen in de goede maat worden thuisbezorgd. Een minpuntje: de schoen past alsnog niet en nou moet ik een winkel zoeken waar ie terug kan; ik had niet in mijn eigen woonplaats gewinkeld en per post terug kan niet. Dat is wel suf...

Super mooie schoenen

Super mooie schoenen, in de sale gekocht. Snelle bezorging.

Lange levertijd. Na 12 dagen wachten en de bestelling niet compleet ontvangen.

Niet meer online te bestellen komt pas na 12 dagen aan na een mail te hebben gestuurd waar m’n bestelling bleef! Uiteindelijk geleverd maar zonder de bestelde laarzen, want die waren inmiddels uitverkocht!

Altijd goede service

3 maanden geleden espadrilles gekocht maar die sleten enorm snel. Online contact opgenomen maar moest me melden bij de winkel omdat ik ze daar had gekocht. Daar zonder gedoe een nieuw paar gekregen wat thuisbezorgd werd. Heel fijn en prettig! Enige opmerking is dat de afhandeling ook online had gekund. Het maakt de service nog beter.

super attente medewerkster

super lieve attente medewerkster en behulpzaam

Alles perfect geregeld

Bestelling was makkelijk te doen en levering via winkel verliep perfect. Werd erg vriendelijk geholpen in de winkel

Mooi product snel geleverd!

Mooie laarzen voor een goede prijs en snel geleverd!!

Uitstekend, klantvriendelijk

Prima geregeld

Eerlijk en kundig advies. No stress hakschoenen zijn een aanrader.

Eerlijk en kundig advies. No stress hakschoenen zijn een aanrader.

Kwaliteit en levering zijn prima

Schoenen gekregen. Was goed verpakt en zag er prima uit.

Fijne spray

Spray doet wat het beloofd. Ik heb buiten- en binnenkant van mijn leren schoenen ingespoten op de plekken waar het knelde (laat geen vlekken achter) en meteen de schoenen aangetrokken. Toen een paar uur in huis aangehad, niet keihard gaan trekken aan het leer maar rustig zitten, lopen, beetje bewegen. Aan het einde van de dag waren ze duidelijk wat wijder. Weet niet of dit ook sneller kan maar ik wilde de naden van mijn schoenen niet scheuren, dus heb het rustig aan gedaan.

Snelle levering mooi product

Keurig binnen de tijd geleverd. Mooie laarsjes. Goede kwaliteit. Vallen precies goed bij twijfel een maatje groter bestellen

Topkwaliteit

Hele goede schoenen voor een nette prijs.

Ik ben prima geholpen.

Zwarte sandalen waren jn de winkel niet beschikbaar. Op mijn verzoek heeft de verkoopster deze ter plekke online besteld.

mooie sneakers!

Mooie sneakers. Het merk had ik al eerder gehad dus ik durfde het wel aan om online te bestellen. Doe ik anders nooit met schoenen. Bestelproces en verzending verliepen zoals het hoort: soepel en vlot.

Mooie uitverkoopdeal en goed meegedacht!

Schoen in de winkel bleek verkleurd tov het linkse exemplaar in het magazijn. Verkoper heeft gekeken of hij nog op voorraad was bij ee leverancierd. Vervolgens rechtstreeks thuis geleverd. Top geregeld!

Super mooie sandaal

Op de relatief lange levertijd na, ben ik verder meer dan tevreden over de mooie sandaal die ik ontvangen heb. Leuke brede goudkleurige banden, die gekruist over de voet lopen. Erg blij mee.

Perfekt

Snelle levering, netjes verpakt. Zeer tevreden.

Snel geleverd!

super goede service

Medewerkers hebben mij heel goed geholpen om de juiste model in de juiste kleur en in mijn maat te vinden. Op een vriendelijke manier en niet pushy. Echt top!

Mooie schoenen, helaas te klein

De schoenen waren op het eerste gezicht helemaal wat ik wilde helaas pasten ze niet. Ik moest echt wringen bij de linkervoet. Daar ging geen 'inlopen' bij helpen. Ik heb maat 42 en groter waren ze er niet dus ik heb ervoor gekozen om de schoenen retour te sturen. Omdat het lakschoenen waren had ik er lackmousse bij besteld. Helaas kan je dit product niet terugsturen. Eindresultaat geen passende schoenen en een bus lackmousse waar ik niks aan had nu. Een tegenvaller dus

2 paar beschadigde schoenen ontvangen

Voor het eerst een bestelling geplaatst via Mansfield. Ik had 2 paar enkellaarsjes besteld. Zaterdag besteld, woensdag binnen. 3 van de 4 schoenen waren beschadigd (leer beschadiging / leer had kreukels die je normaal met regelmatig dragen ziet/ verkleuring in leer. Gelijk retour gestuurd en klantenservice de foto’s doorgestuurd. Vanuit Klantenservice een vrij standaard mail ontvangen dat ze dit zouden melden aan centraal magazijn.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.