Mijn gekochte schoenen waren binnen 12 dagen kapot. Ik had geen bon meer. Ik ben teruggegaan naar de winkel. Ondanks dat ik de bon niet meer had ben ik goed geholpen. Ik heb een paar nieuwe schoenen thuis gestuurd gekregen!

Prima ervaring!

De bestelde sandalen waren op voorraad en heb ik snel, binnen paar dagen ontvangen.

Zijn mooi en zitten gelijk goed

Super aanbiedingen!

Jullie hebben weer een mooie sale! Dank voor de aanbieding.

Uitstekende service

Uitstekende en snelle service, prijs kwaliteit ook goed

Perect

Ik kom nergens anders als alleen bij Manfield altijd goede service en vriendelijke mensen die je helpen.

heel fijn

zeer vriendelijke en behulpzame verkoopsters

Schoen gepast in Maastricht. Helaas was hetweede exemplaar zoek. Bezorging werkte perfect. Twee dagen later een nieuw paar op de stoep.

Er was geen nieuw paar voorradig in de winkel..maar de dag erna had ik ze al in huis..super geregeld

Uitstekend!

Heel tevreden met de 2 paar mooie sneakers!!

Plezierig

In de winkel plezierig geholpen

Snel geleverd, goed verpakt.

Laarzen kwamen goed aan. Snel geleverd. Waren echt zoals ze er uitzagen in de webshop. Helaas zijn mijn voeten te breed en te hoge wreef. Laarzen snel retour. Kreeg snel bericht dat ze zijn aangekomen en dat het geld snel wordt teruggestort. Top service!!

Snelle levering en precies wat ik zocht.

Super fijne tas

Het is echt een super fijne dag van mooi soepel leer. Veel vakken en goed afsluitbaar. De hengsels zijn lang genoeg om over je schouder te dragen maar wel jammer is dat er geen schouderband bij zit.

Uitstekend geholpen.

Heb de schoenen gepast in de winkel. Kleur was niet meer in mijn maat. De zeer vriendelijke verkoopster kon de schoenen van mijn kleur bestellen en thuis laten bezorgen. Hele goede service en de schoenen zijn keurig thuis bezorgd.

Super leuke caissière

De bestelling is in de winkel van Hiversum gedaan door een van de leukste medewerksters van Manfield. Snelle service en levering. De schoenen waren nog mooier in het echt.

Biologie les ontvangen!

Fahima verstaat de kunst om de klant te lezen. Daarnaast deelt zij op zeer discrete wijze kennis die zeer waardevol is. Zoals…wat is de functie van je voeten! Fahima en Luca zijn een goed koppel. Complimenten. Helaas kom je nog maar weinig dit type verkopers in winkels tegen. Oprechte verkoop en oprecht geïnteresseerd in de klant. Lieve Manfield werkgever; koester deze werknemers. Filiaal 928-000 Enschede

Snelle levering goede afwerking

heel tevreden

Geweldige service!

Vriendelijk

Geweldig!

De juiste maat was niet voorhanden. De medewerkster heeft ze voor mij besteld. Waren echter te groot. Teruggebracht naar de winkel en meteen mijn geld teruggekregen. Wat een service!!!

Ik ging naar Manfield in Arnhem en vroeg naar een bepaalde sandaal. Ik werd gelijk geholpen door een medewerkster die mij liet weten dat die alleen nog online in mijn maat was. Samen met haar mijn gegevens ingevuld en thuis laten bezorgen. De sandalen waren er met 2/3 dagen! Super fijn!

super sandalen

Ik loop goed in deze sandalen

Klantgerichte benadering!

Uitstekende benadering en goed afgehandeld!

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.