Voor de eerste keer wat besteld en gelijk super

Prima geholpen

Schoenen werden voor mijn besteld en thuis afgeleverd.prima gegaan.fijn geholpen door aardige verkoopster

Mooie schoenen en snelle levering

Mooie schoenen en snelle levering

Snelle bezorging. Mooie schoenen

Aanrader

ontmoedigingsbeleid als afhandeling klacht.

Tijdens een dagje uit, voor ons gezin, 4 paar schoenen gekocht bij Manfield. Na twee dagen was een paar schoenen flink ingescheurd. Klantenservice verplicht me nu om de schoenen naar de winkel terug te brengen. Dat is voor ons een heel eind rijden, los van de kosten die ik moet maken voor parkeergeld omdat de winkel midden in de stad ligt. Waarschijnlijk laat ik het er daarom maar bij zitten. Maar wat een waardeloos beleid. Ik lees in de recensies dat er meer klachten van dien aard zijn. Manfield zal er niet van wakker liggen maar ik zal er nooit meer kopen en het iedereen afraden.

Top winkel.

Prachtige laarsjes gekocht, stoer kan onder spijkerbroek of jurkje. Het werd heel snel verzonden, geen klachten en ik zal het aanbevelen. Manfield altijd TOP KWALITEIT!!!

Top service!

Laatst paar donders mooie loafertjes besteld die werden geleverd zoals beloofd. Iets ouder paar lieten de naden los, maar deze werden door de winkel kosteloos gerepareerd én gepoetst. Helemaal tevreden

Heerlijke schoenen

Snelle levering, heerlijke schoenen, goede pasvorm

Tevreden

Great shoes!

Very happy with a pair of sandals I got - great quality, super comfortable and totally worth the price! Got delivered to me fast as well

Zeer fijne eerste ervaring

Heel goed geholpen door personeel in de winkel. Niet eerder bij Manfield geweest. Ik zou mij snel weer laten adviseren door Debbie. Debbie kon in 5min de juiste look-and-feel vinden en kwam met 3 opties welke goed bij mij stonden.

Goede service in Stadshart Zoetermeer

Medewerker heeft ervaring, legt het allemaal goed uit, denkt mee, heeft humor.

Vriendelijke mensen zeer goed geholpen kom er zeker terug

Zeer klant vriendelijk

We kwamen in de winkel in Amersfoort met onze zoon voor schoenen bij zijn trouw kostuum. We werden heel vriendelijk geholpen door het personeel. Veel aandacht en onder het genot van een kopje koffie zijn we geslaagd. Omdat er een klein plekje zat op de schoen hebben we on-line besteld en binnen een paar dagen zijn ze thuis bezorgd.

Keurig netjes

Keurig netjes en zeer snel geleverd

Ontzettende mooie cowboylaars

Besteld voor mijn dochter. Duurde maar twee dagen voordat ze werden geleverd. Ontzettend mooie laars. Er staat bij off white, echter vind ik het zelf meer crème kleurig. Mijn dochter is er super blij mee.

excellent service.

Dit is mijn eerste schoen van Manfield . Het loopt heerlijk! in het vervolgd zal ik mijn schoenen van deze winkel bestelen . Was in de Mall in Den Haag aan het passen en helaas hadden ze mijn maat niet dus de mevrouw zei dat ze het konden versturen en binnen 2 tot 4 dagen voor delivery. ik had mijn schoen in 2dagen voor de deur !! Dat vind ik echt great service.

Goed advies en snelle service.

Ik zocht zomerschoenen, niet een special model, maar graag wel iets dat ik ook kan dragen als ik netjes gekleed ben. Die vond ik, maar de juiste maat was niet voorradig. Op advies van de verkoopster heb ik in de winkel online een bestelling gedaan die bij me thuis bezorgd zou worden. Dat zou slechts enkele dagen duren terwijl een bestelling via de winkel meer dan een week zou kunnen duren. Ik rekende in de winkel af en de bestelling werd de volgende dag al afgeleverd. Prima service!

Leuke lekker lopende sandalen

Ik ben blij met de leuke sandalen,ze staan er leuk,lopen lekker. Ze hebben een zacht voetbed,perfecte pasvorm, vallen goed op maat. Enige minpuntje dat de bruine zool snel omkrult en loslaat.

Goede winkel

Goede kwaliteit ik zal voortaan bij manfield aanschaffen aardig personeel

Helemaal goed

Heerlijke sandalen

Deze sandalen lopen heerlijk, zacht voetbed, hier kun je kilometers mee maken! Heel blij mee.

Overzichtelijke site duidelijke foto’s snelle levering

Zeer vriendelijk jong meisje lang blond haar hielp ons en attendeerde mijn dochter erop dat 2e paar voor de helft was, daarom heb ik zelf ook dit paar schoenen gekocht. Ik had t anders niet gedaan. In winkel besteld en vrij snel thuis bezorgd. Alleen de DHL had de doos met schoenen bij de voordeur gelegd ipv afgegeven, dit vindt ik erg slecht.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.