Meedenkende verkoopster

Top!!

Prima webshop vlot en niets op aan te merken service

Levering duurde erg lang

In de winkel top geholpen en gezamenlijk online de bestelling geregeld. De levering vd schoenen liet ruim 2 weken en een telefoontje van mij op zich wachten. Dit ben ik niet gewend van Manfield

Vriendelijke verkoopster

Snel en efficiënt geholpen door een vriendelijke en deskundige verkoopster

Fijne sandalen

Snel en netjes geleverd Fijne sandalen die goed te verstellen zijn dmv gesp. Zool is in het begin wat stug. Mooie kleur. Geven geen drukplekken aan de voet. Ik heb redelijk smalle voeten.

Super geholpen

Leuke en vriendelijk personeel. Goede uitleg over de schoenen en geduldig Super geholpen kom er graag.

Lekker vlot, uitstekend!

Prima website en snelle levering, kom hier zeker vaker shoppen!

Super snelle levering en hele fijn schoenen

Na mijn bestelling direct de volgende dag geleverd. Maat klopt en hele fijne schoenen. Zeer tevreden

Vriendelijk

Goede service vriedelijk personeel en snelle service

Snel geleverd en goede service

Verminderde service door personeelstekort

Had een klacht over de gesp van mijn sandalen. Terug gegaan, deze zou gerepareerd/hersteld worden. Paar dagen later weer terug naar de winkel (met extra brandstof en parkeerkosten) om ze op te halen..... ze stonden er nog net zo. Ook niet gebeld daarover. Excuses gekregen. Zoeken naar een nieuw paar, niet te vinden. Toen een nieuw paar in de winkel online besteld, deze zijn een paar dagen later geleverd. Ondanks toch erg blij met mijn sandalen, mooie kwaliteit!

Top! Snelle levering

Leuke schoenen en snelle levering

Er stond bij het bestellen 2 tot 4 werkdagen, binnen 2 dagen bezorgd :)

Schoenen zijn veel te klein

Ik geb maat 36, schoenen in maat 37 besteld. Nog te klein. Ook het enkelbandje past niet. Schoenen retour gestuurd, 19 juni bij Manfield binnengekomen en nog steeds geen reactie of geld retour. Jammer Manfield!

Niet voorradig in de winkel, wel via internet

De passende maat was niet voorradig in de winkel. In de winkel met de tablet van de zaak besteld bij de webshop. Attente en vriendelijke verkoopster!!! Twee dagen later had ik de schoenen in huis. Top!

Mooie sandalen,goede pasvorm. Online besteld en vlot geleverd ; afgehaald in de winkel bij vriendelijk personeel.

Ik werd heel goed en vriendelijke geholpen in jullie winkel.

Enorm fijn geholpen .

Er was kleurverschil en de verkoopster stelde gelijk voor om een nieuw paar te laten komen . Ondanks dat de schoenen met 50 procent waren afgepriijst was dit geen probleem . Hier was de klant echt koning .

Medewerkers denken goed mee

Ik ben persoonlijk geholpen, medewerkers dachten met me mee toen ik mijn wensen vertelde. Toen ik later apart een tweede paar schoenen kocht en daardoor een actie was misgelopen, wilden ze ook moeite nemen me de korting alsnog te geven.

Mooie schoenen met goede snelle levering

Ik heb hier schoenen op de site besteld en werd goed op de hoogte gehouden van de levering. De schoenen zijn goed en onbeschadigd aangekomen en met een snelle levering.

Werd fijn geholpen. Schoenen waren er niet meer in mijn maat. Werd meteen besteld en na 2 dagen bezorgd. Helemaal top !

Snelle levering in nette verpakking en mooie schoenen

Geweldige service in de winkel en vriendelijk personeel

Ik ben zeer goed geholpen door een dame in de winkel bij Westfield The Mall. Ze was erg vriendelijk en behulpzaam ondanks de dozen met schoenen die zij moest wegwerken. Ze nam er rustig de tijd voor, bracht mij de juiste maten en vroeg ook goed door wat ik ervan vond zodat ik uiteindelijk de beste keuze kon maken. Overigens kon ze ook aangeven dat bij de juiste maat (die niet op voorraad was), ik het beste de bestelling thuis kon laten bezorgen want dit was sneller. Zonder enige hoop kreeg ik het de volgende dag al netjes binnen en kon ik mijn nieuwe schoenen aan voor de bruiloft.

vriendelijk en behulpzaam

Super mooi

Super mooi tas! Ik ben erg tevreden!

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.