Heel plezierig geholpen

De dame heeft mij vakkundig en erg vriendelijk geholpen.

Goed vriendelijk en gezellig en goed advies

Super gewoon.

Goede en vriendelijke ervaring .

Binnen de winkel de schoenen besteld na dat de maat niet aanwezig was en binnen twee dagen thuis bezorgt gekregen...Zat een foutje in het patroon en nieuwe in de winkel opgehaald....Zeer tevreden over de vriendelijke behandeling...

Erg vriendelijk geholpen

Ondanks dat schoen te klein was na bestelling online zonder gedoe retour winkel.

Mijn nieuwe sandalen zitten heerlijk, en de service is perfect. Binnen no time in huis

Topservice en prachtige sandaal!

Helaas waren deze slippers in mijn maat uitverkocht maar ik kreeg een mailtje zodra ze er weer waren. Meteen gekocht en ze staan prachtig en zitten heerlijk!

Mooie schoenen!

Hele mooie schoenen die ook nog eens comfortabel zitten

Prima,

Netjes geholpen! Top

Mooie en zacht leer

Snel ingeleverd. Mooie en zacht leer

Goed geholpen

Oekraïense(?) verkoopster (vestiging Oudegracht-Utrecht)top!

Top, service

Shoppen maar geen gesjouw, schoenen werden opgestuurd….

Snel en goed!!

Uitgekozen schoen niet gekregen en de gemaakte afspraak na n telefoontje met de manager pas nagekome

Zeer slecht

Uitstekende service, goede prijs kwaliteit verhouding.

Werd vriendelijk geholpen in hoofdorp, mooie schoenen voor een redelijke prijs.

Verkoopster heel behulpzaam

Fijn dat de schoenen gestuurd worden, als de maat niet aanwezig is. Na 2 dagen ontvangen.

Snelle en goede service

Goede service. Heel fijn dat er ook een retour ticket bij zat zodat je zelf niets hoeft te doen Gelukkig heb ik het niet nodig gehad. Top

Heel comfortabel

Ze zitten heel comfortabel,je hebt niet in de gaten dat je op redelijk hoge hakken loopt. Ik heb ze nodig voor de bruiloft van mijn zoon, dus ik ga ze dan de hele dag dragen.

Praxhtige schoenen, verzending traag

Omdat de levering traag verliep, heb ik na 5 dagen een e-mail gestuurd naar de klantenservice om te vragen waar mijn bestelling bleef. Een dag later kreeg ik via no reply een bericht dat mijn schoenen in het betreffende filiaal konden worden opgehaald. Jammer dat de klantenservice nooit de e-mail heeft teruggekoppeld!

Schoenen onbeschadigd ontvangen

In de winkel waren de zolen van de twee exemplaren in mijn maat al behoorlijk beschadigd. De winkel regelde de bestelling via de webwinkel. Deze schoenen waren echt nieuw. Prima.

Snel en makkelijk

Schoenen gepast in de winkel. Helaas niet de juiste kleur aanwezig. Met behulp van medewerker de schoenen online besteld. Betaald in de winkel en een paar dagen later zijn ze thuisbezorgd. Super.

Bestellen en afleveren ging vlot

Bestellen en afleveren ging vlot.

Tevreden

Werd goed geholpen en geadviseerd in de winkel en het product is van goede kwaliteit.

Ben zeer prettige geholpen

De jongedame uit Haaksbergen heeft ons zeer goed en prettig geholpen

Bestelling is goed aangekomen .

Mooie schoenen ben zeer tevreden .

Prima geholpen zowel in de winkel als online

Eerst in de winkel wezen passen, kleur was er helaas niet in mijn maat. Via de website nog wel kunnen bestellen. Levering duurde iets langer doordat het eerst uit een filiaal moest komen maar prima op de hoogte gehouden en de schoenen zijn perfect.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.