Prima, netjes en goed geholpen

Snel en makkelijk

Snel bezorgd

Mooie schoenen snel bezorgd

Het was een ervaring

In den bosche liepen 2 kakelende kippen waarvan 1 geirriteerd door haar klant en dit al kakelend duidelijk afreageerde op haar collega maar ook zo dat andere klanten dit konden horen. De dame die mij hielp was rustig en liet haar collega’s voor wat het was. Door haar keurig geholpen. Schoenen ruilen is wel een heel ding bij jullie. Er staat slecht aan gegeven dat er meerder outlet winkels zijn waar je dus niks kan. Personeel amsterdam noord heeft mij wel Prima geholpen om tot een oplossing te komen. Retouren is een drama

Mooie schoenen snel verstuurd

Retourbetaling mag sneller

Heel erg klantgericht

De medewerkstwe in de winkel was erg vriendelijk en dacht goed mee

Goed geslaagd 2de paar halve prijs Leuk personeel Denkt mee

Duidelijke website en snelle levering

Met name omdat ik toestemming heb om later retour te zenden dan de regels zijn. Dit in verband met mijn verblijf in het buitenland. De klantenservice dacht goed met mij mee en kon ik de bestelling door laten gaan. Nu heb ik een langere retour periode. Super klantvriendelijk. Als ik straks weer in Holland ben kan ik ze passen en wellicht niet retour zenden. Ik hoop van niet.

Klantvriendelijk

Gebeld met jullie klantenservice ivm leverdatum. Vriendelijk en netjes geholpen.

Uitstekende schoenen

Had van verschillende merken de schoenen besteld maar die van jullie sprongen eruit met de beste beoordeling voor mij , deze zijn het dan ook geworden

Super ervaring!

Ben heel erg blij met de prachtige vrolijke laarzen en ze werden keurig netjes geleverd!

Doen wat ze beloven

Op tijd geleverd in nette verpakking

Leuke schoenen

Top service en snelle duidelijk informatie

Ken je dat. Kom je in de winkel en zie je die schoenen waar je echt naar op zoek was. Daar staan ze, echter niet in jouw maat. Nadat de aller behulpzame dame in de winkel het hele magazijn heeft nagezocht komt de teleurstelling dichterbij. Maar nee, de schoenen kunnen gewoon aan huis geleverd worden. En wel de volgende dag. Even de schoenen passen in de winkel, andere kleur juiste maat. En dan vol verwachting naar huis en afwachten. En ja hoor de volgende dag inderdaad aan huis bezorgd. Juiste maat, juiste kleur en geen krasje of andere tekortkoming te ontdekken. This is a man who fields great service!

Vriendelijk en deskundig geholpen.

een zeer vriendelijke en behulpzame verkoopster!

ik wilde eigenlijk andere groene schoenen maar helaas niet in mijn maat daarna deze geprobeerd in een andere kleur dus die besteld.

Geweldige en vriendelijke service.

Mijn maat was niet op voorraad en men ging tot het uiterste om me van dienst te zijn. Zeer behulpzaam!

Aandacht voor de klant is super

Ik koop graag in winkels omdat je dan nog goede service krijgt. Bij Manfield luisteren ze naar wat je zoekt en nemen de tijd. Ik kom zeker weer terug

Mooie schoenen, duidelijke website

Zoals altijd bied Manfield ruim keus en de website is duidelijk en klantvriendelijk. De verpakking van de schoenendoos vond ik minder! Ten eerste plastic en daar hebben we al teveel van op deze aardbol en ten tweede beschermt het niet goed genoeg en kreeg ik dus een beschadigde doos. Ik bewaar mijn schoenen altijd netjes in de doos in mijn schoenen kast en niets is lelijker dan een doos waarvan de hoeken gescheurd zijn.

Prima behandeld, trage levering

Fijne schoenen en prettig dat ze vanuit de winkel in mijn maat besteld werden. Dat ik gelijk moest betalen had ik niet verwacht. Levering zou later worden werd bericht. Na 4 werjdagen kreeg ik bericht dat ze verzonden werden. Schoenen waren echter pas na bijna een week in de winkel. Bij elkaar heeft het 12 dagen geduurd.

Bandjes voelde erg scherp aan. Zitten niet lekker.

En vandaar retour gestuurd.

Snelle levering mooie zachte leren laarsjes en door de brede hak comfortabel om op te lopen

Snelle levering en goede kwaliteit

Een fijne webshop en snelle levering

Mijn ervaring is positief. Ik moest helaas de sneakers terug sturen omdat ze te klein waren. En wat ik “vreemd” vond was dat ik geen reden van retour hoefde in te vullen.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.