A beautiful shop❤️

Nice place, the selection was great and the delivery speed was great and thank you very very ❤️❤️

Snelle verzending

Prettig personeel

Goede service en het personeel is heel behulpzaam en vriendelijk

Zeer tevreden over bestelling!

Ik ben heel tevreden over mijn bestelde schoenen en over de leveringstermijn!

Netjes en snelle levering

Snelle verzending, zeer tevreden over mijn aankoop. Top!

Zeer vriendelijke verkoopster,goed advies en maakte ons nog blijer met de speciale aanbieding!

Vriendelijke verkoopster,goed advies en maakte ons nog blijer met de speciale aanbieding!(2e paar voor de helft van de prijs).

Bestelling liep niet helemaal soepel

Schoenen besteld in de winkel, in eerste instantie zouden zij kosteloos bestellen zodat ik eerst kon passen en toen moest ik ineens toch eerst betalen. Met de belofte dat ik meteen geld terug zou krijgen als ik ze niet wilde. Oké, ook prima. Een week gewacht (best lang) en toen ik ze op kon halen werd de doos gescand en stond in het systeem dat ik ze al opgehaald had.. Ze ging bellen met de manager en toen mocht ik uiteindelijk de doos openmaken. Ik moest tekenen voor ontvangst en zei nogmaals dat ik ze eerst wilde passen. Dit mocht, ik kreeg mijn geld terug als ze niet pasten, geen probleem. Ze pasten niet, ik vond ze niet mooi en bracht ze terug naar de balie. Toen kreeg ik (van dezelfde vrouw) te horen dat er niemand aanwezig was die geld terug mocht/kon geven. 5 excuses, 10 minuten en lichte paniek bij de medewerkster en later zei ik dat ik de volgende dag wel terug zou komen. Ik had nu dus getekend voor ontvangst en kreeg geen bevestiging mee dat ik ze daar liet dus ik was er niet gerust op. Maar de volgende dag werd ik meteen geholpen, ik kreeg mijn geld terug en stond na een minuut weer buiten. Niet de makkelijkste bestelling dus maar wel goedgekomen :)

Fijne service!

De laars die ik wilde was niet in de juiste kleur verkrijgbaar in de winkel. Toen heb ik de laars in een andere kleur in de winkel gepast en werd de kleur die ik wilde naar mij thuis verzonden. Het was er de volgende dag. Erg tevreden!

Comfortable shoes !

Manfield always has the most comfortable shoes and versatile designs!

Heerlijke sneakers

Service perfect van Manfield en deze sbeakers een echte aanrader.

Schoenen waren niet in de winkels, met adequate hulp en service in winkel besteld en een paar dagen thuis bezorgd. Dik tevreden.

Goede service!

Op de website staat alles duidelijk omschreven. De levering van de accessoires is gewoon top! Ga zo door!

Heel tevreden met mijn aankoop!

In de Manfield winkel in Goes gevraagd naar een crossbody tas en de medewerkster heeft hem online besteld voor me. De volgende dag kon ik de tas al van een DHL afhaalpunt ophalen. Ik ben heel blij met mijn aankoop!

Goed service en klant vriendelijk personeel.

Goede schoenen

Zat klein beetje rommel op de zool anders was het 5 sterren

Hele mooie schoenen

Ik heb deze hakken gekocht voor een begravenis. Ze liepen enorm lekker. Deze hakken zijn stijlvol, super mooi en makkelijk te combineren. Echt een aanrader.

Mooie luxe winkel en goede service

Nog nooit problemen gehad!!

De schoenen passen altijd en zijn ook zoals het op de webshop staat. Kleur maat ja gewoon super.

We hadden het heel erg gezellig eigenlijk. De verkoopster heeft mij goed geholpen. De laarzen die ik wilde waren er niet in mijn maat maar een vergelijkbaar paar wel zo kon ik toch nog passen en bestelde ik samen met haar de juiste laarzen.

Schoenen niet aanwezig? Gewoon opgestuurd!

Schoenen in de gewenste kleur waren niet op voorraad. Ik werd verrast door hun aanbod deze na te sturen. En na 3 dagen waren ze er, top!

Heel mooie sandalen

Ik heb lichtblauwe Sandalen van Manfield(Huismerk)gekocht en Ben er heel blij mee.Ze zijn van heel goede Qualiteid en soooo mooi.Danke Manfield.

Top geregeld

Top geregeld snelle verzending en gratis !

Twee verschillende maten, los het zelf maar op!

In de winkel een paar schoenen gekocht. Kom je thuis met twee verschillende maten. Vervolgens gebeld of ik deze naar de winkel retour kon sturen (zodat ze de schoen ook daar weer compleet hebben) en dat ik na ontvangst van de retour de juiste maat kon krijgen toegezonden. Ik heb namelijk geen tijd om naar een winkel te gaan, deze is voor mij op minimaal 30 minuten reistijd. Dit was allemaal niet mogelijk en ik moest het fysiek in de winkel ruilen. Ik vind het echt een slechte service! ik probeer mee te denken in een oplossing, maar er is totaal geen initiatief bij deze winkel. Ik heb helemaal geen tijd om naar de winkel te gaan en deze te ruilen. Als compensatie krijg ik een bon van 25 euro om bij mijn VOLGENDE aankoop te besteden.... Ik kom hier natuurlijk nooit meer.

Snelle bezorging. Gemakkelijk retourneren.

Omdat de slippers te klein waren moest ik ze retourneren maar dat ging gemakkelijk.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.