Service en uitleg top

Fantastich personeel

mooie en goede schoenen

Eenvoudig besteld en snel gekregen.

Goede service !

Bestelling wordt snel bezorgd. Alles snel en correct afgewerkt.

goed geholpen in de winkel

Ik heb mijn laarzen eerst in de winkel gekocht. Hier zat een klein vlekje op. De dame die hielp in de winkel heeft meteen geanticipeerd en nieuwe laarzen besteld voor me online, in de winkel. Vervolgens heb ik mijn laarzen netjes op tijd gekregen. Ben blij met de laarzen. Zeer behulpzame aardige dames in de winkel in Eindhoven

Alles klopte perfect!

Keurige schoenen/slippers, precies als op de website aangegeven. Levertijd klopte ook precies.

Was super goed

Goed geholpen , en medewerker denk mee met de klant

De bestelling ging heel makkelijk. Helaas stonden de laarsjes mij niet zo mooi en heb ze retour moeten sturen. Het retourproces ging ook heel soepel

Van ruilen geen huilen!

Op de website mooie rode laarzen besteld maarrrr… toch iets te krap (hoge wreef). Dus ik ging eigenlijk naar de winkel om ze terug te brengen maar gelukkig was er nog een paar een maatje groter en die pasten supergoed. Goede ruil dus.

Vriendelijk meisje wat erg haar best deed voor ons!

Goede bediening g met goed advies en vriendelijk!

passen perfect

op tijd bezorgd goede pasvorm lopen heerlijk

Heel blij

Alles is altijd snel geleverd en heel correct! Bedankt!

Goed verzorgd

Was top geregeld, komen hun afspraak na!

Prima aankoop

Mooie witte leren sneakers. Zitten uitstekend en zijn modieus. Laat de zomer maar komen...

Ik kocht een paar zelfde schoenen in het bruin in het filiaal kalverstraat A'dam. En toen er geen zelfde paar in het zwart in mijn maat was, werd er gelijk een paar besteld, die enkele dagen later bij mij thuis bezorgd werden. Adequaat en snelle actie. Daar word ik ( wie niet? ) blij van.

Sneakers besteld, en de volgende dag al in huis. Geweldig!! Ben erg blij met de sneakers, vallen goed op maat!

Goed geholpen in de winkel, snelle bezorging

Ik werd vriendelijk geholpen in de winkel. Helaas was net mijn maat niet op voorraad. Deze heeft ze voor me besteld en werden 2 werkdagen later keurig thuisbezorgd. En ook heel blij met de schoenen, zitten heerlijk!

Perfecte snelle service

In de winkel in Eindhoven hadden ze de maat van mijn man niet meer. Zij hebben voor mij de schoenen besteld en 2 dagen later had ik ze in huis. Helemaal perfect! Mooie schoenen, perfecte service.

Erg servicegericht geholpen

Ik ben zeer klantvriendelijk geholpen. Achteraf paste de laarzen minder mooi dan gedacht, men heeft echt zeer vriendelijk gehlopen

Fantastisch team dat in de Kerstshopping gekte zo fantastisch hun werk deed!

Super sales team!

Stijlvolle schoenen

Deze schoenen zorgen gelijk voor een nette outlook.

De dame hielp mij erg goed

Prettig geholpen Heeft gezocht en meegedacht

Prettige winkel

Prettige winkel netjes en overzichtelijk. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Service , 6 maanden na aankoop, is erg fijn.

Hele goede service verleent door een jonge mevrouw. Deed exact wat ik verwachtte van haar. Ik liep met blijdschap uit de winkel met mijn nieuwe schoenen

Goede service en klantgericht

Het tasje wat ik kocht voor de verjaardag was mooi, werd snel geleverd maar helaas ontbrak het schouderriempje. Meteen belde ik de klantenservice die mij ivm met mijn verzoek op zeer snelle afhandeling een passende oplossing bood, in de winkel waar ik het tasje kon omruilen werd ik ook zeer vriendelijk geholpen.

Ondanks de drukte zeer goed en vriendelijk geholpen door de medewerksters!

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.