Vlotte verzending!

Leuke sneakers besteld voor de helft van de oorspronkelijke prijs. En ze werden ook nog eens per ommegaande verzonden. Fijn!

Keurig en snel

Snelle levering, keurige mails en info vanuit het bedrijf

Süper

İk had huisschoen gekocht die na 4 maanden erg snel versleten waren. Zonder problemenen werden deze geruild en een nieuwe paar.naar huis gestuurd. Ben erg tevreden.

Zeer behulpzaam personeel

Zeer behulpzaam personeel in de winkel van Maastricht

Prima geregeld!

Ik heb een paar schoenen gepast in de winkel, maar daar zat een vlekje op en een extra paar was niet beschikbaar. Wel konden deze in de winkel worden besteld en betaald en drie dagen later werden de schoenen thuisbezorgd. Ideaal!

super !

Voor het eerst moest ik een paar schoenen ruilen vanwege een fabrieksfout. Het personeel zorgde voor me en begreep het probleem meteen. En ze repareerden het onmiddellijk. Bedankt.

Top winkel !

Zeer klantvriendelijk. Snelle levering. Vriendelijke verkoper, geeft goed uitleg qua onderhoud van het product. Ben heel tevreden en kom zeker terug.

Problemen met schoenen 2 keer correct opgelost

perfect geholpen door de klantenservice

perfect geholpen door de klantenservice

Er is tijd en moeite genomen om mij te adviseren.

Teleurstellend.

Twee paar schoenen besteld. Levertijd is best lang maar dat stond bij de bestelling. Vervolgens voor beide paar een mail ontvangen dat levering nog langer zou duren. Voor het blauwe paar sandalen klopte dit echter niet en ontving ik een dag later. De sandalen zagen er erg mooi uit, mooi afwerking en materialen. Helaas voor mij niet draagbaar nu de bovenrand van de sandaal zeer pijnlijk in mijn voet drukte/sneed. Dit paar schoenen dus geretourneerd. Door Manfield twee weken geleden retour ontvangen, maar geen enkele reactie/bevesting. Ook (nog) geen geld retour ontvangen. Enkele dagen geleden zelf een mail gezonden naar de klantenservice. Nog geen reactie helaas. Het andere paar schoenen heb ik nooit ontvangen. Na de uitstelmail ontving ik na een paar dagen een mail dat deze helemaal niet geleverd meer konden worden. Geen informatie over terugbetaling. Zelf na een aantal dagen nagekeken op de bankrekening. Dit bedrag heb ik wel terug ontvangen. Al met al dus een teleurstellende ervaring helaas.

Uitstekend geholpen en snel in huis

In de winkel laars niet meer op voorraad , verkoopster gelijk online gekeken en voor mij besteld. Aller aardigste verkoopster

Mooie schoenen, snelle levering

Mooie kwaliteit schoenen. De levering was heel snel.

Voordelig geprijsd en snel geleverd

Voordelig geprijsd en snel geleverd een paar khaki sandalen.

Beschadigd zonder melding

Heb prachtige schoenen gekocht, waren in de aanbieding. Helaas kwamen de schoenen niet geheel perfect binnen. Een van de schoenen heeft een deuk in de neus. Iets wat ook niet zomaar verdwijnt. Begrijp dat ik de schoenen in de aanbieding heb gekocht maar had dit dan ook even gemeld bij de aanbieding. Iedereen gewaarschuwd! aanbiedings prijzen zijn dus ook schoenen met een beschadiging of mogelijke andere gebreken!?

Goed product en snel geleverd.

uitstekend

Goede kwaliteit schoenen

In de uitverkoop kwaliteitsscore gekocht.

Leuke winkel , vlotte en vriendelijke medewerkers

Ruime keuze. We kregen alle tijd om de juiste schoenen te vinden. Aangezien de zwarte er niet in mijn maat waren een andere kleur gepast. Toen de zwarte besteld.

Helemaal top

Heel goed geholpen

prima schoen

mooie en degelijke afwerking van de schoen, fijn comfort.

Na lang zoeken naar mooie comfortabele schoenen, ben ik eindelijk geslaagd door goed advies van een medewerker bij Manfield. Ik ben heel erg blij met de schoenen en draag ze met heel veel plezier!

De service is prima. Snelle levering, goed verpakt. De schoenen vielen tegen en daarom teruggestuurd.

Behulpzaam, meedenkend en vriendelijk

Top! Ik ben goed geslaag en vond het zelfs een gezellig uitje in de winkel. :-)

Behulpzaam, meedenkend, vriendelijk

Was maar één paar in mijn maat, maar zat vlekje op. Vanuit de winkel is online nieuw paar besteld en volgende dag thuis bezorgd.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.