Goed, maar andere prijs

Ik koop al jaren mijn schoenen bij jullie. Meestal in de winkel, maar sinds Corona ook online. Ik heb dit keer exact dezelfde schoenen die ik al had besteld voor € 129,99. Alleen zit er op de schoen zelf en de doos een prijs van € 119,99. Dit geeft toch het gevoel dat je online teveel hebt betaald. Verder zitten ze weer goed.

Snel en in goede orde

In een zin, TOP

Zeer snelle levering

Snel naar wens geleverd

erg snel geleverd

Netjes verpakt, snelle levering.

Snel geleverd en laarsjes precies wat ik had verwacht

Zie boven

Fijne sneackers , bij mijn blauwe werkkleding

Nog niet aangehad , lang

Simply marvellous.

It was an absolutely adequate and caring shopping experience. The store representatives answered all my questions clearly. When I used the product, I confirmed all the information the representative stated. Thank you for the whole experience.

Er stond dat ik een kortingscode kreeg van 10 euro. Op het moment dat ik die kortingscode intypte gaf hij aan dat die niet geldig was.

Perfect!

Was in de winkel op zoek naar de biker boots, medewerkster bood aan ze online voor mij te bestellen. Binnen 4 dagen had ik ze in huis en ze zaten perfect!

Goede service en vriendelijk geholpen door verkoopster op haar 1e werkdag

Snel en goed

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle levering

Prachtige laarsen Zitten heerlijk

Goed maar niet echt snel

Levering liet even op zich wachten maar de info daarover was prima!

kwaliteit

Laarzen gekocht, zagen er prachtig uit. lopen heerlijk! Goed voetbed.

Prima schoenen

Snelle service, mooi product

De espadrilles zitten als gegoten en zijn van mooi zacht leer. Ze kwamen snel binnen en voldeden aan de verwachtingen

Mooie en handige tas

Mooie zacht leren tas, handig in dagelijks gebruik. Niet te groot en niet te klein.

Teleurstellende service

Ik bestelde via de winkel online 2 paar schoenen uit de Sale. Binnen 2 dagen kreeg ik een melding dat de levertijd vertraagd was, tja...kan gebeuren toch? Een week later kwam er ineens een mail dat 1 paar van de bestelling toch niet geleverd kon worden en dus geannuleerd werd. Heel jammer, maar ook dat kan gebeuren natuurlijk. In diezelfde mail stond dat Manfield het natuurlijk er vervelend vond dat paar schoenen toch niet te hebben kunnen leveren en als service kreeg ik een kortingsbon van 20% op de volgende bestelling. Diezelfde avond dook ik opnieuw in de webshop en vond daar een ander paar schoenen uit de Sale naar mijn zin en dus vulde ik bij het afrekenen enthousiast de kortingscode in, maar........foutmelding want deze code was niet te gebruiken op afgeprijsde artikelen. Ik begrijp best dat een gebruikelijke kortingscode niet gebruikt mag worden op afgeprijsde artikelen, maar in dit geval vind ik het een ander verhaal, want ik kreeg deze omdat Manfield niet kon leveren wat ik besteld had. Ik heb hierover daarna met Manfield gemaild omdat ik het teleurstellend vond dat ik als "goedmaker" een kortingscode kreeg maar niet kon gebruiken op de sale, maar hierop werd alleen maar gereageerd het vervelend te vinden, maar dat de kortingscode niet aangepast werd om ook te gebruiken op afgeprijsde artikelen. Ik ben zeer teleurgesteld in deze service, dus voorlopig sla ik de Manfield-winkels over als ik weer ga shoppen!

Alles keurig op tijd!!

Attent, voortvarend en voorkomend geholpen door zowel de jonge, onervaren medewerker als de collega die al veel langer hier werkt.

Makelijk bestellen. 2 dagen pakket thuis. Helaas te groot en terug sturen ging heel goed. Inmiddels mail dat jullie retour hebben ontvangen. Inmiddels ook al in winkel geweest Maastricht

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.