Snelle en prima levering

Snel geleverd en het bedoelde exemplaar, goeie instructie voor evt. retourzending incl. retourlabel. Gelukkig niet nodig gehad.

Mooie sneakers en op tijd bezorgd

Blij met mijn nieuwe sneakers, zien er prima uit en zijn snel bezorgd!

Vond het erg lang duren.

Prima snele levering en service

Doen wat ze beloven

Alles prima in orde!

mooie schoen

schoenen goed maar gebruik aub niet DHL als vervoerder, duurt vaak 4 dagen langer vandaar een 7 ipv 10

Super service!

Mijn maat was niet meer in de winkel dus deze in de winkel online besteld schoenen waren er met 2 dagen en kon daarna met de schoenen naar de winkel om deze in de winkel gratis te laten behandelen. Super klantvriendelijk personeel.

Het werkt.

Zie beschrijving

Niks meer aan doen. Gewoon zo door gaan.

Prima bereikbaar, vriendelijk medewerker, en een overzichtelijke site, met veel keuze. Ik ben zeer tevreden met mijn bestelde schoenen. En een snelle levering?

Fantastische service

Uitstekend service

Keurige aflevering binnen een korte levertijd

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en een snelle service, de volgende dag waren ze al binnen Top!

Snel en netjes verpakt

Snelle verzending

Superfijne Bikerboots met gespen

Deze boots zitten fantastisch en zijn geheel van leder. De rits aan de voorkant van de schoen maakt het een apart model. Ik ben er erg blij mee.

Betrouwbaar, kwaliteit

Oprijd bezorgd, goede kwaliteit , mooie vormgeving

Snel en goede service

De website is overzichtelijk waardoor je makkelijk kunt zien of een item voorradig is. Na het bestellen had ik mijn schoenen binnen 2 dagen in huis.

Snel en kwaliteit in hulpvaardigheid

Winkel in Eindhoven is overzichtelijk en de ruimte is prettig om te passen. Helaas net niet de beste maat maar deze kon thuis geleverd worden zonder extra kosten. Twee dagen later de juiste maat schoenen binnen en goede kwaliteit, snelle Fijne service en vriendelijke dame die hielp vlotjes. Totaal binnen 10min een schoen gekocht, als man erg prettige ervaring.

Vlotte levering goede service

Vlotte levering Goede service Ook in de fysieke winkels overzichtelijk en fijne medewerkers

Goede website opgehaald in de winkel,vriendelijk personeel en prachtige laarzen.

Netjes geholpen, en behulpzaam

Hele fijne laarsjes

Deze laarsjes had ik al in het wit, en omdat de hak laag is wilde ik dezelfde in het zwart. Fijne kwaliteit en snelle bezorging.

prima schoenen, correct verpakt en bezorgd.

Mooie schoenen en goed en correct afgeleverd. Slechts een paar terugestuurd vanwege het toch niet goed zittend model (te lage hak en teveel goudkleurig detail, dus een foute keus van mijn kant).

Prachtige laarzen

Prachtige laarzen, mooie kwaliteit, supersnelle levering!

Voldeed aan verwachtingen

Haalde de pantoffels op in winkel. Vriendelijk personeel met extra service; inspuiten van de pantoffels.

Goede service en vriendelijk geholpen

In Zwolle bleek op de laarsjes in mijn maat een vlek die niet verwijderd kon worden, de vriendelijke verkoopster heeft ervoor gezorgd dat ze een paar dagen later, thuis werden bezorgd.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.