Goede service en vriendelijk geholpen

In Zwolle bleek op de laarsjes in mijn maat een vlek die niet verwijderd kon worden, de vriendelijke verkoopster heeft ervoor gezorgd dat ze een paar dagen later, thuis werden bezorgd.

Beste, Prima ervaring, alleen 1 ding. Ik heb in 1 dag 2 paar schoenen gekocht bij jullie. 1 paar in de winkel en 1 paar daarna online omdat decimaal niet in de winkel was. Wat ik nu jammer vind is dat ik na voltooing vd 2e aankoop een korting krijg aangeboden voor een volgende aankoop. Ik heb liever dat geld contant omdat ik voorlopig voorzien ben . Misschien is dat nog te realiseren? Ik hoor het graag. Mvg, Monique Nieboer

lage prijs voor goede spullen

Pantoffels gekocht, snel in huis. Ze zijn ietsje te groot maar met sokken lopen ze lekker. Terugsturen was geen probleem, maar dat doe ik alleen als het echt niet past. Tevreden mee.

Prima kwaliteit schoenen voor een goede prijs

Prima winkel voor betaalbare schoenen en goede kwaliteit

Prima laarzen zoals op het plaatje.

Mooie laarzen, keurig bezorgd.

Snelle levering en hele mooie laarsjes

De laarsjes zijn prachtig en de levering ging snel en ik kon de bestelling goed volgen dankzij de mailtjes waarin duidelijk werd vermeld wanneer en op welk tijdstip ze zouden worden bezorgd. De laarsjes zelf zijn erg mooi en zitten perfect!

Geweldige service. Nooit anders geweest

Eerste keer heb ik online besteld en ik ben helemaal tevreden.

Mooie korting, goede kwaliteit en snelle levering

Alles goed verlopen

Super vriendelijke medewerker!

Medewerkers zijn vriendelijk en heel erg behulpzaam. Ze denken mee en bij het niet aanwezig zijn van de maat, konden ze worden nagestuurd via de post. Helemaal blij mee.

Makkelijk en duidelijk

Mooie aanbiedingen en snel geregeld

Mooie schoenen die ondanks de feestdagen heel snel geleverd zijn

Kwaliteit zoals je verwacht van Manfield

Mooie collectie. Snel geholpen. 1 paar gelijk meegenomen, de zwarte laarzen na gestuurd en heel snel binnen.

Fijne webshop

Snelle levering, goede communicatie en mooie schoenen!

Duidelijke informatie op de website over de schoenen. Snelle levering en schoenen echt super !

Vlotte levering

Mooie herenpantoffels besteld

Super service

In de winkel werd gezegt dat ik even goed moest kijken naar het kleurverschil. Als me dat stoorde kon er een ander paar opgestuurd worden. Nog nooit meegemaakt dat dit word gevraagd, super!!

Mooi laarsje

Laarsjes zitten heerlijk

Laarsjes zijn mooi en lopen heerlijk. Service was goed en snelle levering

Aardig personeel, goeie producten

Mooie suède cowboylaarzen

Mooie groene suède cowboylaarzen, snel bezorgd. Ik had een maat kleiner in de winkel gepast maar deze was alleen nog online te verkrijgen.

super goede service!

mijn dochter en ik kwamen binnen in de manfield bij rosada, en de vriendelijke medewerkster kende ons nog. mijn dochter van 9 heeft grote voeten en bij kinderschoenen konden wij niet slagen, zodoende hier terecht gekomen en erg goed, snel en vriendelijk geholpen. dat was voor mij een reden om hier terug te komen voor mezelf. echt een topverkoopster!

Ervaren verkopers die graag met je meedenken in het kopen van schoenen.

Ervaren en geïnteresseerde verkopers die het product kennen en denken met je mee in mogelijkheden als schoenen eventueel niet beschikbaar zijn.

De schoenen van Manfield die ik tot nu toe gehad heb gaan langer mee en blijven mooier dan mijn andere schoenen.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.