Snelle levering van een fijn product

Mijn bestelling was keurig afgeleverd bij een afhaalpunt. Hier kon ik het zpakket zonder poespas afhalen.

Snelle levering en heel mooie laarsjes.

Ik ben heel tevreden over mijn nieuwe laarsjes.

Snelle levering en het product zoals omschreven.

Bij Manfield in Den Bosch geweest om te passen en zij gaven aan dat er een online actie was. Hier hebben ze de laarsjes voor me besteld en 2 dagen later waren ze al binnen. Top service!

Heel goede ervaring online en in winkel

Online besteld, ging soepel. Maat bleek te groot, naar winkel om maat kleiner te passen en eventueel te kopen. In winkel in Hilversum ontzettend goed geholpen, koffie aangeboden gekregen, verkoopster dacht mee, gaf opties, uiteindelijk met een zooltje bleek oorspronkelijke maat toch goed. Schoenen werden gratis behandeld tegen regen ed. Erg tevreden, je kunt merken dat jullie klantenservice belangrijk vinden!

Snelle levering, mooi product!

De pantoffels werden vlot geleverd, alleen jammer dat de schoenendoos waar ze in zaten gescheurd was. En de onderkant van de pantoffels waren vies ( waarschijnlijk van passen etc ) Doos heb ik geplakt met plakband en de pantoffels gepoetst het moet wel leuk zijn als je het voor cadeau hebt gekocht.

Goed geholpen in de winkel in Haarlem ondanks de drukte en de schoenen waren snel thuis bezorgd.

Snel geregeld

Goede en snelle service

Geweldige vlotte afhandeling

Hele goede ervaring

Snelle service met aflevering

Uitstekende schoenen

Uitstekende kwaliteit schoenen voor een prima prijs

Snelle levering en heel tevreden met mijn nieuwe schoenen

Mijn bestelling was binnen een paar dagen geleverd, top!

Mooie laarsjes, snelle service

Zeer vriendelijk

Wat zijn wij hier goed geholpen en zeer vriendelijk personeel die meedenken. We hebben dit eerder nog nooit meegemaakt in een schoenenwinkel. Wij komen hier zeker een keer terug..!!!

Mooie laars

Zit lekker en precies juiste kleur (geel) goud

Vakkundig en vriendelijk geholpen.

Uitstekende schoenen. Lopen meteen perfect

Ben erg blij met mijn laarzen. Vreemd wel dat de winkel en online niet dezelfde acties hebben.

Mooie schoudertas

De groene versie van de tas had ik in de winkel gezien en heb later de zwarte besteld online. Ik vind de prijs/kwaliteit van de tas heel goed. Het leer is zacht en de naden zijn netjes afgewerkt De schouderriem is verstelbaar. In de tas kan je een portemonnee, sleutelbos, telefoon en wat kleine artikelen (makeup) kwijt. Precies goed voor een een uitstapje of avond weg.

Erg goed en vriendelijk geholpen

Ben erg vriendelijk en fijn geholpen bij Manfield in Den Bosch.

Binnen twee werkdagen in huis, blij verrast.

Duidelijke website, dinsdag besteld en donderdag geleverd in nette verpakking. En de laarzen passen perfect.

Gewoon goed

Snelle levering. Kwaliteit van de laarzen zijn goed.

Prima dienstverlening en heel plezierig

Na een paar keer in de winkel geweest te zijn voor een paar schoenen die niet in mijn maat waren, zijn deze schoenen voor mij besteld en een paar dagen later kon ik ze ophalen. Was erg makkelijk om het op deze manier te regelen.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.