Laden reviews...
610 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen wijzen in grote lijnen op een positieve winkelervaring. Klanten prijzen snelle levering, vriendelijk personeel en kwaliteit van de producten. De dienst is vaak betrouwbaar en er wordt gewaardeerd hoe men met klanten omgaat. Al met al zijn klanten tevreden en komen ze graag terug.
Geweldig in de winkel geholpen door als oplossing de schoenen thuis te laten bezorgen vanuit de voorraad.
19 January 2023
Rein
Voorthuizen
Snelle levering en goede info
Jeroen
Teteringen
Snel geleverd en het bedoelde exemplaar, goeie instructie voor evt. retourzending incl. retourlabel. Gelukkig niet nodig gehad.
Mina
Goes
Blij met mijn nieuwe sneakers, zien er prima uit en zijn snel bezorgd!
Judith
Zaandam
Vond het erg lang duren.
Rosalie
Leiderdorp
Prima snele levering en service
Robert
Maassluis
Alles prima in orde!
Frederique
Bilthoven
schoenen goed maar gebruik aub niet DHL als vervoerder, duurt vaak 4 dagen langer vandaar een 7 ipv 10
henk van de tollaard
Zundert
Mijn maat was niet meer in de winkel dus deze in de winkel online besteld schoenen waren er met 2 dagen en kon daarna met de schoenen naar de winkel om deze in de winkel gratis te laten behandelen. Super klantvriendelijk personeel.
Maggie
Hilversum
Zie beschrijving
Michiel
Utrecht
Prima bereikbaar, vriendelijk medewerker, en een overzichtelijke site, met veel keuze. Ik ben zeer tevreden met mijn bestelde schoenen. En een snelle levering?
Meindert
Assen
Fantastische service
M
Montfoort
Keurige aflevering binnen een korte levertijd
Arjan
Den Haag
Klantvriendelijk en een snelle service, de volgende dag waren ze al binnen Top!
15 January 2023
Diana
Lemmer
Snelle verzending
14 January 2023
Lenie
Budel
Deze boots zitten fantastisch en zijn geheel van leder. De rits aan de voorkant van de schoen maakt het een apart model. Ik ben er erg blij mee.
13 January 2023
Barbara
Almere
Oprijd bezorgd, goede kwaliteit , mooie vormgeving
13 January 2023
Alie
Blaricum
De website is overzichtelijk waardoor je makkelijk kunt zien of een item voorradig is. Na het bestellen had ik mijn schoenen binnen 2 dagen in huis.
12 January 2023
Beverly
Aalsmeer
Winkel in Eindhoven is overzichtelijk en de ruimte is prettig om te passen. Helaas net niet de beste maat maar deze kon thuis geleverd worden zonder extra kosten. Twee dagen later de juiste maat schoenen binnen en goede kwaliteit, snelle Fijne service en vriendelijke dame die hielp vlotjes. Totaal binnen 10min een schoen gekocht, als man erg prettige ervaring.
11 January 2023
Patrick Poutsma
Veldhoven
Vlotte levering Goede service Ook in de fysieke winkels overzichtelijk en fijne medewerkers
Margarita
Zoetemeer
Goede website opgehaald in de winkel,vriendelijk personeel en prachtige laarzen.
Jeanette
Roermond
Netjes geholpen, en behulpzaam
Kath
Zuid Beijerland
Deze laarsjes had ik al in het wit, en omdat de hak laag is wilde ik dezelfde in het zwart. Fijne kwaliteit en snelle bezorging.
Renate
Vlaardingen
Mooie schoenen en goed en correct afgeleverd. Slechts een paar terugestuurd vanwege het toch niet goed zittend model (te lage hak en teveel goudkleurig detail, dus een foute keus van mijn kant).
J.A.
Den Haag
Prachtige laarzen, mooie kwaliteit, supersnelle levering!
Melissa
Den Haag
Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.
Heuvelstraat 36
5038AE Tilburg