De laarsjes zitten heerlijk vooral voor dames met een iets brede voet

Geeft valse informatie en stort geld niet terug.

Op aanraden een paar pantoffels besteld die van echt wol zouden zijn. Na het bestellen bleek dit toch niet het geval. Bij een andere kleur van hetzelfde product stond dat het synthetisch materiaal was. Enorm slechte informatievoorziening en misleiding. Annuleren ging gelukkig nog snel voordat het op de post werd gedaan, maar na een week is er nog steeds niks teruggestort op mijn rekening. Moet een klant hier zelf achteraan gaan? Dus als ik niet oplettend zou zijn geweest had Manfield het aankoopbedrag mooi gehouden. Onacceptabel en schandalige praktijken. Geen aanbeveling.

Goed geregeld

Er werd gedaan wat er werd geschreven. Afspraken zijn nagekomen.

Schnelle Lieferung

Superschöner Stiefel,tolle Farbe,Schafthöhe perfekt für Kleider,Leder sehr hochwertig,Größe top,wenn man zwischen 38 und 39 liegt

Prima!!! Mooie laarzen

Snel en nstjes bezorgd !!

Niks op aan te merken!

Makkelijk te bestellen, heldere communicatie. Verzendkosten van €0,99 acceptabel.

Mooi

Mooie zaak, mooie schoenen

Aardig personeel

Snelle levering en duidelijk wat je moet doen by retour sturen

Superleuke leren schoenen die perfect passen en bovendien aanvoelen als pantoffels.

Online bestellen en laten leveren in de winkel is perfect verlopen.

Heel prettig zachte inlegzolen

Het juiste produkt, snel geleverd.

Probleemloos

Bestelgemak

Ben erg netjes geholpen in de winkel in Groningen. Levering exact volgens afspraak. Blij, want het zijn topschoenen.

keurig geholpen

Ik ben goed geadviseerd door medewerkster

Alles perfect verlopen

Leren schoenen zijn altijd goed.

Leren schoenen zijn altijd goed.

Zeer goed !

Grote diversiteit aan schoenen. Kon snel vinden wat ik zocht. Bestellen was heel eenvoudig en de levering was supersnel. Hulde !

Tevreden!

Prima service! Verkoper Ruben gaf een correcte uitleg en was heel behulpzaam!

Goede kwaliteit/prijs en top service :)

In de winkel schoenen gevonden alleen was de kleur die ik wilde kopen op dat moment niet beschikbaar in de winkel. De schoenen in een andere kleur in de goede maat gepast en heel vriendelijk geholpen. Schoenen waren goed dus heeft de medewerker de juiste kleur besteld en thuis laten bezorgen binnen 2 dagen. Heel tevreden en fijn dat het zo snel geregeld werd.

Super kwaliteit

de laarsjes waren de vlg. dag al bezorgd. mooi leer passen goed en lopen lekker,

Voor herhaling vatbaar.

Duidelijke website. Mooie producten. Snelle levering.

Mooie laarsjes voor een mooie prijs

Prima, snelle levering

Snelle levering, mooie laarzen maar helaas moest ik ze retourneren omdat ze te groot waren..

Elegante uitstraling van schoenen die comfortabel zitten.

Heel prettig geholpen door verkoopmedewerkster in de winkel in Hilversum. Procedure daarna omdat mijn maat in de kleur die ik wilde niet meer op voorraad was verliep prima.

Heuvelstraat 36

5038AE Tilburg

013 - 87 00 337

Over Manfield

Bij Manfield slaag je al meer dan honderd jaar voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, tassen en accessoires. Naast in de ruim 45 winkels in Nederland, België en Duitsland winkel je ook gemakkelijk in onze webshop. Bestel je op een werkdag een voorradig artikel, dan heb je dit morgen al in huis. Verzending is bij Manfield altijd gratis! Wel zo prettig: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice beantwoordt al je vragen op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur.